Çocukluğumuzdan gençliğimize kadar olan dönemde televizyonlarda enfes filmler verilirdi. Reklam arası da olsa kanal değiştirilmezdi. Hem de ailecek izlerdik, yani öyle izlenebilecek filmlerdi. Şimdi kanaldan kanala zaplıyoruz doğru düzgün bir filme denk gelebilmek için. TRT zaten o işleri çoktan bırakmış ama özel kanallar da kalitesi yerlerde filmleri dönüp dolaştırıp ekrana sürüyor. Yine en güzelleri bizim Yeşilçam filmleri, Kemal Sunal'ın izlemekten bıkmadığımız rolleri. 

Gel de şimdi televizyon izle. Milyarlık televizyon alıyoruz ama izleyebileceğimiz doğru dürüst bir şey yok. 10 bin lira ver dev televizyon al, ne için? Kanal D'nin, ATV'nin, TV8'in kıytırık filmlerini dizilerini izlemek için mi? Ondan sonra millet neden paralı platformlara yöneliyor, neden kanalların reytingi düşüyor diye tartışıyorlar. 

İnternet yok mu diye sorabilirsiniz ama TV'de verilen o reklam arasında insan ya bir çay demliyor ya bir ihtiyaç molası veriyor, iki soluk alıyor. Ama bilgisayardan ya da televizyonun internetinden açtığın bir filmi durdurunca oflar poflar yükseliyor hemen yanındakilerden.

Yani diyeceğim televizyon keyfimiz de kalmadı artık eskisi gibi.

(0) (0)
BA9 02.08.2019 22:44

TRT kovboy filmleri verirdi, John Wayne abimizi izlerdik heyecanlı heyecanlı. Görmeyeli yıllar olmuş gerçekten. Televizyonda görmeyince de internetten açıp izlemek sanki o işe ayrı bir zaman ayırmakmış gibi geliyor, zahmetli oluyor. Ama TV'de görsen izlersin, zaten oturuyorsun, uzanmışsın koltukta, çıkmış karşına, izle işte.

(0) (0)
emrkls 02.08.2019 22:58

Star TV'yi açtıkça aklıma Yüzüklerin Efendisi geliyor. Adamlar sürekli yayınlıyordu bir ara, ben de bıkmadan izlerdim. Tamam uzun film ama gözünü kırpası gelmiyordu insanın. Şimdi hep 2010 sonrası filmleri yayınlıyorlar, onlar da para etmiyor.

(0) (0)
sg888 02.08.2019 23:00

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol