ATV'de Esra Erol'un programında ortaya çıkan akıllara zarar olaydır. Programa katılan Emrah Çetin, evden kaçan eşini ve çocuğunu aradığını söyledi. Çocuğu için DNA testi de isteyen Emrah, olayın detaylarını anlatınca herkesin ağzı açık kaldı. Emrah 'eşinin hamile olduğunu gerdek gecesi' öğrendiğini söyledi.

Olayın ayrıntıları şöyle:

Emrah Çetin, internet üzerinden tanıştığı Sibel Çetin ile evlenme kararı aldı. Sibel'i evlenene kadar görmeyen Emrah Çetin, gerdek gecesi öğrendikleri ile şoke oluyor.

Emrah'ın iddiasına göre evlendiği Sibel Çetin, 8 aylık hamileydi. O ana kadar hamile olduğunu bilmediğini iddia eden Emrah, gerdek gecesi Sibel'in ona 'hamileliğini anlattığını' söyledi. 

Sibel Çetin 'gerdek gecesi' hamilelik itirafının ardından çocuğun babasının da Emrah olduğunu söylüyor. Birkaç gün sonra Sibel rahatsızlanınca onu hastaneye götürüyor ve ailesi olayı duyuyor. Ablası 'bu kız hamile galiba' deyince Emrah 'Yok hamile değil karıştırma işi' deyip olayı kapatmaya çalışıyor. 

Bu sırada Sibel'in babası devreye giriyor ve kızına başlık parası talep ediyor. Emrah'ı kenara çekip '10 bin lira başlık parası verirsen bu bebek olayı kapanır' diyor. Emrah'a 'eğer başkasına bu olayı söylersen ölürsün' diye tehdit de ediyor. Emrah bunun üzerine razı oluyor ve 10 bin lirayı denkleştirip kayınpederine veriyor. 

Anlatılanları dinleyen Esra Erol'un aklı bu işe hiç yatmadı tabii. Sibel'in 8 aylık hamile olduğunu Emrah'ın nasıl anlamadığını tekrar tekrar sordu. Emrah ise 'hep internetten görüşüyorduk, nikahtan bir kaç gün önce yüzyüze geldik' dedi. Emrah adlı bu vatandaş, eşi Sibel'in hamile olduğunu gerdek gecesi öğrenmiş ve ailesinden bunu saklamış.

Şimdi olayda denkleşmeyen noktalar var. Hem diyor ki kızla hep internet üzerinden görüşüyorduk hem de Sibel buna gerdek gecesi demiş ki 'çocuk senden'. Nikaha kadar hep internet üzerinden görüştüğü bir kadını nasıl hamile bırakabilir? Hem de 8 aylık! Bu adam safın önde gideni galiba, vur ensesine al ekmeğini. Ya da kendini akıllı sanıyor ama zekası bir şeyleri saklamaya, insanları kandırmaya yetmiyor.

 

(0) (0)
nkarakaya 10.06.2020 13:34

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol