Esra Erol'un programına katılan Ayfer Duran isimli Kadının iddia ettiği akılalmaz olaydır. İddiaya göre Ayfer Duran, cinlerle irtibat kuruyor, kimin öleceğini biliyor, gaipten haberler alıyormuş. Kendi Ailesi başta olmak üzere herkesle irtibatını kesen Ayfer Duran, 3 çocuğu ile komşu oğlunu da kendine inandırmış. Bir gece hepsini alıp Ağrı'dan kaçıp İstanbul'a gelmiş. Bugün de Esra Erol'un canlı yayınında yüzleşmeye gelmiş.

Iğdır’dan programa katılan Şaban Duran, 25 yıllık eşi Ayfer Duran’nın 6 ay önce 3 çocuğunu da yayına alarak Iğdır’dan İstanbul’a taşındığını ve hiçbir şekilde eşinin ve çocuklarının kendisiyle görüşmek istemediğini belirtmiş. Ancak işin garip tarafı 25 yıllık eş Ayfer'in ayrılmak istemesinin gerekçesi.

Ayfer Duran şunları söylemiş:

- Rüyalarım çıkıyor... Abime bir kardeş olarak rüyamda gördüklerimi, bana iletilen haberleri verdim. Rüyamda kimin öleceğini gördüğüm zaman onlara bunu söyledim. Eşimin öleceğini de rüyamda gördüm. Anlattıklarıma inanmadılar. Onlar neye inandılar ki? Ben gerektiği kadar görürüm söylerim onlar inanır inanmaz."

Ayfer Duran bunları anlatınca Esra Erol 'rüyalarınız çıkar mı' diye soruyor, o da 'Evet çıkar' diyor. Esra Erol bu defa "Eşinizin ağabeyinizin öleceğini söylemişsiniz, yaşıyorlar' hatırlatmasını yapıyor. Ayfer Duran bu tespit üzerine "Ben onlara öleceksiniz demedim ki. Hayatlarınızdan eksilir dedim' yanıtını veriyor.

Kadın bence adamdan sıkılmış, cinleri bahane edip adamı korkutmuş. Çocuklarınnıd a böyle ikna etmiştir. Yani böyle saçma sapan şeylere inanıp kalkıp yayına alanlar da ne bileyim.. Bu devirde boş işler peşinde koşup reyting kasmaya çalışmak oluyor bu.

(0) (0)
gerappa 18.06.2020 16:46

ablaaa benim ne zaman yurtdışına gideceğimi de görsene

(0) (0)
SkyAsteR 18.06.2020 17:19

abla kızının ne zaman evlneceğini gördün mü 

(0) (0)
ango 18.06.2020 17:20

adam da ya bırak git yeniden evlen napıcan bunu yemiş kafayı bu 

(0) (0)
halimsel 18.06.2020 17:20

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol