Türk televizyon tarihine damga vuran Ezel dizisinde "Kerpeten Ali" karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Barış Falay'ın Kenan İmirzalıoğlu'yla ilgili itirafıdır. Sekçin Özdemir ile Instagram üzerinden katıldığı sohbette dile getirdi bu itirafı. Ezel'in senaryosunu okuduğunda çok etkilenmiş, kavga sahnelerini okuduğunda Ezel'i kimin canlandıracağını merak edip sormuş. Kenan İmirzalıoğlu yanıtını alınca da çekinmiş tabii, onun fiziğinde biriyle nasıl kavga edeceğini düşününce.

Şöyle anlatıyor Ezel dizisiyle buluşma hikayesini:

"Ezel çok özel bir formattı. Dünyanın her yerinde de ciddi karşılık buldu. Diziden teklif geldiği zaman daha önce benzer bir karakter canlandırdığım için tedirgindim ve oynamaya pek de niyetim yoktu. Ancak senaryoyu alıp okuduğum zaman oynamama şansımın olmadığını gördüm.

Çok iyi hazırlanılmış, müthiş bir senaryo idi. Sevgili Kerem Çatay’a ilk söylediğim söz, 'Bu iş tutmaz ise ben bir daha televizyon senaryosu okumam’ dedim.

Ezel ile atışmalarım olacak. Yumruk yumruğa kavga ettiğimiz yerler var. ‘Ezel’i kim oynuyor’ dedim. Kenan İmirzalıoğlu dediler. ‘Emin misiniz, benim dükkan bu’ dedim. Nasıl olacak? ‘Biz size inanıyoruz, beraber yol alalım, bir şekle getiririz’ dediler. İlk bölümlerde yazılış halinin dışında bir şey yapmam gerekiyordu. Televizyonda göründüğüm kadar ufak tefek değilim bu arada. Kenan İmirzalıoğlu ile oynayınca öyle zannediliyor. Sevgili manken kökenli hanım arkadaşlarım için de aynı şey geçerli. Cansu Dere, Sedef Avcı ile yan yana olunca sizi ufak zannediyorlar. O kadar değilim, daha normal bir adamım. Bu normallikle onlarla oynarken, bir şey yapmam gerekiyordu. Her türlü duyguyu çok yüksek yaşayan birileri gibi, rolü oraya getirdim. Tabii bu da ilk set günlerinde ekibi şaşırttı.”

Yayının tamamını izlemek isteyenler için; (bkz:link)

(0) (0)
sekakun 05.06.2020 13:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol