6 yarışmacı arasında oylama sonrasında Survivor'a veda eden ezginin elenmesidir.

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in 21 Nisan akşamı yayınlanan bölümünde yarışmacılar eleme anından önce iletişim oyununu kazanmak için konseyde toplandı. Yarışmacılar parkurda sevdikleri ile iletişim kurmalarına imkan sağlayan oyunu kazanmak için yoğun güç sarf etti. Kıyasıya rekabetin yaşandığı oyunda, iletişim ödülünü 10'a 7 gönüllüler takımı kazandı.

Survivor'un 21 Nisan tarihli bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı eleme adayları belirlendi. SMS oylamasına göre her iki takım da eleme potasına gidecek isimler açıklandı.

Yapılan oylamaya göre Survivor 53. bölümünde SMS sıralamasına göre en çok oyu alan isimler Barış, Evrim ve Cemal Can olmuş. Barış'ın daha önce eleme aday olması, SMS sıralamasında en çok oyu aldığı için düşmüş.

Gönüllüler takımında ise en çok SMS oylamasını alan isimler Mert ve Aycan oldu.

Gönüllüler takımında ise SMS oylamasıyla en çok oyu alan Barış Gizem'in, Evrim Ardahan'ın, Cemal Can ise Yasin'in ismini verdi. Ezgi ise takım oylamasıyla eleme potasında yer alıyordu.

6 yarışmacı arasında oylama sonrasında Survivor'da en az oyu alan isim Ezgi olmuş. Böylece Ezgi Survivor 21 Nisan tarihinde elenerek hayallerine veda etti.

Ezgi Milli jimnastikçi olan yarışmacı 22 Temmuz 1995 yılında İstanbul’da doğdu. 5-16 yaş aralığında profesyonel olarak Artistik Cimnastik yaptı. Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Pilates eğitmenlik belgesi aldı. 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. 2018 yılında Medical Exercise Fitness Trainer belgesi aldı. Şu anda Cimnastik ve Pilates antrenörlüğüne devam etmektedir.

Artık kim gidecek kim kalacak diye üzülmenin zamanı değil sonuçta elendikçe birileri şampiyon çıkacak ortaya. 

(0) (0)
say me 22.04.2020 11:23

ezgi zaten çok sevmiyordum seni boşver elen

(0) (0)
hazer 22.04.2020 11:25

yaa çok tatlı kızdı ben seviyordum neden elendi 

(0) (0)
aman 22.04.2020 11:26

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol