Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ile iyi bir çıkış yakalayan fox haber ekibi öyle görünüyor ki bu iki ismin tatile çıkmasıyla müdavinlerini pek de mutlu edemiyor. Bu reyting sonuçlarından da anlaşılıyor zaten. (bkz:link)

Sanırım fox haber ekibinin Hürriyet adlı bir kullanıcının aşağıdaki serzenişlerine benzer eleştirileri ciddiye alıp diğer spikerlerini de uyarması gerekiyor.

"Yıllardır kanalınızın izleyicisiyim. Başta Fatih bey ve ismail bey olmak üzere gerçekten ilkeli yayın anlayışı anlaşılabilir sunum tarafsızlık gibi konularda 1 numara oldunuz. Ancak bu iki haber sunucusu izne ayrıldığında ana haberleri ve hafta sonunu sunan arkadaşların çok yeteneksiz telaşlı ve acemi olduklarını gözlemliyorum. Başka eleman yokmuş gibi hep aynı kişileri ekrana sunmanız büyük hata. İlker beyde çok hızlı sunması ve sürekli konuşmasıyla da iyi değil. Lütfen ama lütfen ana haber sunucunuzu acil değiştirin gerçekten çok zayıf ve asık suratlı."

(0) (0)
BibulousBastard 03.07.2020 11:33

iki isim ile yakalanan başarı iyi ama bu başarının sadece bu iki isme endexli olması aslında yönetim açısından pek de başarıya yorumlanamaz.

(0) (0)
yönetim bilimi 03.07.2020 11:59

fatih portakal ve ismail küçükkaya eminim şimdi bu tür haberlere içten içe kıs kıs gülüyorlardır.... eeee bir yer için vazgeçilmez olmak güzel bir duygu onlar da bunu yaşıyor şu an...

(0) (0)
reytingçi hanım 03.07.2020 12:17

Yerlerine gelenler özellikle Fatih portakal ın yerine gelen hanım Alman nazi subaylarına benziyor Fatih beyin sıcaklığının tam tersi bir durum yaşanıyor hiç değilse daha güler yüzlü sıcak bir insan tercih edilebilir hakkaten.bu haberi okuyunca şaşırdık demek düşüncemizde yanlız değilmişiz dedik 

(0) (0)
Minis 03.07.2020 20:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol