Arçelik mağazasından satın almış olduğum Grundig markalı televizyon bulanık, pembe ve mor arası bir renk gösterimi içerisinde kanalları izliyoruz. Böyle bir rezillik olamaz git gide rengi değişiyor insanların tenini pembe ve mor arası bir renkte izliyoruz. Konu hakkında acil geri dönüş ve çözüm bekliyorum.

(0) (0)
foks 21.08.2020 11:29

Grundig marka televizyon aldım aldığım günden beri problem yaşıyorum. İlk aldığımda yaşadığım problem içinde bu kanalı kullanmıştım çünkü buraya yazana kadar bir çözüm bulunmadığı gibi aldığım ürünün daha alt modeli ile değiştirme çözümü ile dönüş sağlandı. Bir sürü uğraştan sonra televizyonum aynısının yenisi ile değişti ancak şu an üçüncü kez aynı problem ile servise gönderdim. Televizyon kendi kendine açılıp kapanıyor ilk gitti yazılım güncellendi döndü gene aynı problem ile karşılaştım ancak bu sefer ekranda çizgi çizgi görüntü bozukluğu da meydana geldi ön panel değişti tekrar geldi dün gene kendi kendine açılıp kapanma problemi ile karşı karşıya kaldım. Tekrar servise gönderdim ancak bu sefer talebim yapılıp gelmesi değil ya iade ya da başka bir çözüm çünkü üçüncü kez aynı problem ve çözüm yok bu ürünün garantisi bitince ne yapacağım iki yılda bir yeni televizyon mu alacağız. Bugün servis için gelen teknisyen arkadaşa nezaketi için teşekkür ederim. Evimdeki beyaz eşyalarımdan küçük ev aletlerine kadar hepsi Arçelik marka üzülerek söylemeliyim ki bir daha alacağım ve tavsiye edeceğim bir marka değil. Umarım buradan sesimi duyar ve bana gerçekten bir çözüm ile dönüş sağlanır.
(0) (0)
kevser 21.08.2020 11:30

Benim de kumanda algılamada sorunum var, artı durmadan kanal numaraları karışıyor Kablo TV'yi arayıp durumu bildirdim onlar da sorunun televizyondan kaynaklandığını söylediler. Servisi aradım yazılımın güncellenmesi gerektiğini söylediler. Arkasında Arçelik var diye Grundig aldım açıkçası çok pişmanım.
(0) (0)
fikret 21.08.2020 11:31

Hepsiburada aracılığıyla Arçelik'e güvenerek, Grundig markalı televizyon aldım. Başta dalga geçer gibi verdikleri tarih ve saat için benden 2 kere teyit aldıktan sonra o saatte getirmediler. Uzun uğraşlar sonucu mesai bitimi biri geldi koydu ve gitti. Ne bir kanal araması yapıldı doğru düzgün ne başka bir şey. Yaklaşık 1 hafta oldu. Bütün TV kablolarını denedim, başkalarının antenlerine bağladım, aramadığım yayın çağırmadığım uyducu kalmadı. Benlik bir sıkıntı yok. Ama Arçelik ve Grundig bunu asla kabul etmiyor. Ürün hatalı. Maddi ve manevi zarardayım. 1 haftadır saçma sapan bir şeylerle uğraşmaktan mahvoldum. Paramla mağdur oldum. Bir de utanmadan çocuk yolluyorlar yetkili servis diye. Her yeriniz servis olsa ne olur bir tane yetkili gönderemezken! Bu işi çözemezlerse hukuki yollara başvuracağım!
(0) (0)
ilkem 21.08.2020 11:31

Evimde az kullandığım tonla para verdiğim 3,5 yıllık Grundig marka televizyonum arızalandı. Satın alınmadan önce Arçelik'in ürünü olduğu ve Arçelik'in garantisi altında olduğu için ürünü aldım. Üründe panel arızası olduğunu 1950 TL ürünü tamir edeceklerini söylediler. Gelen servis Arçelik olarak televizyonlarda şaka gibi garanti uzatma olmadığını söylediler. Yani kendi ürünün arkalarında bile değiller. Müşteri hizmetleri sorunun neden olduğu sorusuna cevap verememesi olayın başka bir boyutudur. Çünkü olayın tek açıklaması televizyonun kalitesizliğidir.
(0) (0)
murat 21.08.2020 11:32

2 ay önce Grundig marka TV aldım TV geldiği günden beli çalışırken sürekli açılıp kapanıyor. Gelen her servis farklı bahaneler söyleyerek ürünün üzerinden iki ay geçti. Şu an ürünün değişimi talep edilmesini istiyorum fakat kabul etmiyorlar. Ne kadar mağdurum yeni ürün aldık rezil olduk çok pişmanım paranla rezil oluyorsun.
(0) (0)
büşra 21.08.2020 11:32

Aldığım 43 vle 6830 BP Grundig TV kumandaya bastığımızda TV deki lamba yanıp sönüyor fakat TV devreye girmiyor girse de uzun süre sonra giriyor. 2 defa Servise gitti geldi ana kart değişti kumanda değişti sıfır aldım ürün ne hale geldi hala aynı bir çözüm yolu istiyorum.
(0) (0)
faruk 21.08.2020 11:32

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol