Yıldız olmak zor ama sağladığı avantajlar nedeniyle de bir hayli eğlencelidir. Herkes tarafından tanınırsınız, herkese nazınız geçer istediğiniz kişiyi istediğiniz zaman eziklersiniz. Ama sö konusu aile olunca bu kuralların hiç biri şöhret olmadan öncekinden farklı olmamalıdır. Ama bunu idrak eden ünlü sayısı da maalesef bir elin parmakalarını geçmez. geriye kalanlar da kısa sürede aile fertleriyle sorun yaşamaya başlar. İşte bu ünlülerde 2'si de son bir yıldır basına yansıyan çeşitli olumsuz haberlerle aile fertleriyle sorun yaşayan Hadise ve Bergüzar Korel’dir.

Milliyet Cadde yazarlarından Özay Şendir, köşe yazısında iki ünlü ismin kardeş yaralarına dokunmuş.

Şendir, Bergüzar Korel’in durumunun daha zor olduğunu belirttiği yazısında, Zeynep Korel’in durumunu ise utanmazlığın nirvana noktası olarak ifade etti.

Özay Şendir, şu yorumuyla dikkat çekti:

“Görünen sebep para olsa bile, aslında çocukluk yıllarının, gölgede kaldığı zamanların intikamını, kardeşinin canını yakarak almaya çalışan bir portre Zeynep Korel.

Nefreti ve belli ki geçmişe yönelik takıntısı nedeniyle ne kadar kötü olunabilirse, o kadar kötü olmaya çalışıyor.

Bir diğer problemli abla da Hadise’ninki…

Yılın son günü Hadise’nin yakın çevresine giydirmiş sosyal medya hesabından.

İki abla, iki ünlü kardeş ve yaşadıkları…

Hadise’nin işi kolay, tekrar iş ve para musluklarını açarsa,

durumu toplayabilir.

Zor olan Korel’in durumu…

Sadece para vermesi yetmez, bir de uzun süren bir tedavi sürecine ikna etmesi gerekiyor ablasını…”

(0) (0)
aliselvi61 03.01.2020 12:36

bunların yaşadığı sorunun bir benzerini de Kardashian kardeşler arasında yaşanıyor. Konu para ve şöhret olunca tümünün ünlü olduğu ailelerde de sorunlar çokça yaşanıyor. iddiaya göre Kim Kardashian'da kendisinde hayli küçük olan kardeşi Kylie Jenner'ın gerek sosyal medyadaki takipçi sayısının fazlalığı gerekse maddi kazancını içine sindiremiyormuş. Anlayacağınız üzerine kuma gelmiş ilk eş gibi geceleri uykusu kaçmış ablanın.

(0) (0)
Chiristru 03.01.2020 12:43

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol