Instagram'da yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ve bu paylaşımlardaki cesut kıyafetleriyle de dikkatleri üzerine çeken Hadise ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre, şarkıcı Hadise'nin kısa süre önce bıçak altına yattığı ve göğüslerine silikon koyduğu iddia edildi. Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcının bu kez de Kim Kardashian kalçasına sahip olmak için estetik ameliyatı geçirdiği öne sürüldü.

İddiaya göre, kalça operasyonunu iki hafta önce geçiren Hadise'nin O Ses Türkiye programında özel bir yastıkla oturduğu ve hareket etmediği söylendi. Hatta iki hafta önce yayınlanan MasterChef'te ailesinin sağlık sorunları nedeniyle yer almayan Hadise'nin programa bu yüzden katılamadığı konuşuldu.

Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hadise'nin kalça operasyonuna 2. Sayfa'nın konuğu olan usta oyuncu Nurseli İdiz'den de yorum geldi. İdiz, "Bu benim kızım yaşında. Hakikaten delirmişler bu yaşta. Yani bu kadar kendinle oynamak, sırf görselliğe yaslanmak benim dünya görüşümde olmadığı için. Lüzumsuz ve sonrasında daha fazla yıpratıyor insanı" sözleriyle şarkıcıyı eleştirdi.

(0) (0)
davecenk 26.12.2019 21:02

Yakışır Hadise'ye. tip vardı ama kalça yoktu. Artık o da olur

(0) (0)
busesakli 26.12.2019 21:03

Bu yaştan sonar ne gereği var? Zaten biliyoruz senin nasıl biri olduğunu. Gereksiz uğraşlar bunlar

(0) (0)
burak1970 26.12.2019 21:09

Vaaaay yakışır hadise'ye. Şimdi böyle düşününce tek eksiği oydu zaten harbiden.

(0) (0)
hakangokyokus 26.12.2019 21:33

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol