Gazeteci Sabahattin Önkibar'ın Youtube kanalında dile getirdiği iddiadır. Halk TV'yi Baykal ailesinden satın alan Cafer Mahiroğlu'nun kendisini tehdit ettiğini söylemiştir.

Cafer Mahiroğlu'nun tanımadığını söyleyen Önkibar, yayınladığı bir videoda dile getirdiği iddia nedeniyle Mahiroğlu'nun arayıp tehdit ettiğini açıklıyor:

"Ergen tavırlar ile ergen üslup ile şahsıma karşı saldırıya geçti. Önce dedi ki 'seni mahkemeye verdim.' İyi yaptınız dedim.

Benim amacım FETÖ zilletine karşı toplumu, kamuoyunu, yargıyı uyarmak. Ben o dönem mevcut bir bakanı bile hakkında 'FETÖ'cü iddiaları var ve bu araştırılsın' diyebiliyorum ve bu suç olmuyor da…

Bir medya patronunun meçhul, karanlık, karanlıktan kastım bilinmeyen anlamında kullanıyorum bu ifadeyi. Biri geliyor ana muhalefet partisi, ana muhalefet görünümlü bir televizyon kanalını satın alıyor. Ve hakkında bir sürü şayia ortaya çıkıyor.

Cafer Mahiroğlu'nun kendisine "Seni öldürtürüm" dediğini ileri süren Sabahattin Önkibar, Mahiroğlu'nun kendisini korkutamayacağını, büyük ihtimal tehdit ettiğini yalanlayacağını ama savcılara suç duyurusunda bulunduğunu söylüyor.

(0) (0)
glovoc 14.05.2020 13:57

Medyadakiler maşallah gazeteci haberciden başka herkes var. Sektör mafyaya kaldı. Gazeteciler yazarlar ölüm listesi hazırlıyor, hedef gösteriyor, birbirini tehdit ediyor. Medya yanlış kişilerin elinde

(0) (0)
ersinkilci 14.05.2020 14:36

Bu ülkede çok gazeteci katledildi, bir daha böyle bir vahşetin yaşanmamasını diliyorum. Bu dediğini yapmayacak olsa da lafını etmesi bile korkunç. Tabii tehdit ettiyse

(0) (0)
GguvenG 14.05.2020 14:38

bu nasıl patron acaba??

(0) (0)
ezoterist 14.05.2020 15:15

Cafer Mahiroğlunu Tanırım Belki Çok Zengin Ancak.  Hiç Sevmem Çok Gaddar Biridir.

(0) (0)
Nukotr 15.05.2020 02:44

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol