Jet Sosyete dizisinde Pelin ve Şennur karakterini canlandıran oyuncu Hasibe Eren'in koronavirüse rağmen çekimleri durdurmayan dizi ve film sektörüne yönelik çağrısıdır.

Çalışma koşullarını paylaşan bir set çalışanının paylaşımını alıntılayıp “Makyaj yaptırcam, saç yaptırıcam, ağız ağıza, sarıla dokuna sahne oynıycam. Giydiğim kostümleri, ayakkabıları bir kostumcü alıp taşıyacak, ses operatörü kostümüme yaka mikrofonu takacak. Ben olsam bizden korkarım. Setleri durdurun” ifadelerini kullanmıştır kendisi.

Helal olsun, kendi oynadığı dizide önlem alınsa da meslektaşlarını düşünmüş kadın. Tabii piyasada birçok arkadaşları var, onlara bir şey olmasını istemez. 

Bu arada Gülse Birsel de korona önlemi olarak dizinin bazı sahneleri yarım kalmasın diye birkaç sahneyi evden çektirmişti. Sonra beğenince özel bir bölüm daha çekmeye karar vermişler. Tüm oyuncular evinde kendi işini kendi hallediyor.

Hatta Gülse Birsel şöyle diyor:

"Herkes kendi kendinin kuaförü, makyözü kameramanı yönetmeni oldu. En büyük zorluk da karşınızda oyuncu olmaması. Bunun için sahnedeki diğer oyuncunun bir repliğini kaydedip izleme yolunu seçtik.” (Bkz.)

(0) (0)
SeoYoungMin 28.03.2020 11:36

Sektörün sesi olmuştur. Şu salgın döneminde sete çekime devam eden maalesef hâlâ var.

(0) (0)
macallica 28.03.2020 12:25

Evden çekilebiliyorsa durmasın setler, siz devam edin abla 😅

(0) (0)
Raymond Dufayel 28.03.2020 12:37

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol