Kanal D'de başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan Saban’ın paylaştığı “Hekimoğlu” dizisinde, kamuoyunda son yıllarda aşı karşıtlığına yönelik yapılan göndermedir. Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu, genç sporcu Deniz’in hastalığını teşhis etmeye çalışır. Deniz’in annesinin çocukluğunda kızamık aşısı olmadığı, bu sebeple Deniz’in de ciddi bir hastalık geçirdiği anlaşılır. Başka bir sahnede ise bebeğine aşı yaptırmayan bir anneye, Hekimoğlu’nun “Aşı yaptırmamaya devam ederseniz yakında helvasını yersiniz bebeğin” der.

(0) (0)
cinfilmleri 28.12.2019 09:46

Bu aşı karşıtlığı tezini ortaya adam atan şu an doktorluk yapmıyor. Çünkü tezi anti tezler ile nakavt edildi. Ama ortaya attığı fikir insanların aklına yer etti

(0) (0)
maxrop 28.12.2019 09:59

Dizide böyle bir konuya parmak basılması önemli tabii ama ben House M.D. dizisiyle olan benzerliğine takıldım. Tamam günümüzde pek çok dizi yurt dışındakilerden uyarlama ama siz resmen kopyalamışsınız. Replikler aynısı, sadece mekanlar ve karakter isimleri farklı.

(0) (0)
uscelena 28.12.2019 10:03

İlaç firmalarının aşıdan büyük kazanç elde ettiği doğrudur ama insan üzerinde ihtiyaç duyulan her şeyden birileri kazanç sağlıyor. Ne yapalım yani, tekstil firmaları kazanmasın diye giysi almayalım mı? Çıplak mı gezelim?

(0) (0)
ersinkilci 28.12.2019 10:10

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol