Yeni televizyonum için ekran koruyucu sipariş ettim  5 Ekim'de. 6'sında kargoya verildi 8 Ekim saat 17.04' te teslim aldım kutuyu açtığımda çizikler olduğunu fark ettim ancak üstündeki jelatinden olduğunu düşündüm jelatini söktüm ancak çizikler ekran koruyucunun kendisindendi. Daha sonra 15- 20 dakika içinde müşteri hizmetleri yetkilisini arayıp durumu izah ettim kargo numarası verdi ertesi gün öğlen geri gönderdim. 13 ekimde alıcıya ulaştı.

 14 Ekim sabah 10 civarı satıcı ürünün kullanılmış olduğunu ve kutu içeriğinin eksik olduğunu gerekçe göstererek iade talebimi reddetti. Kutu içeriğinde birkaç hediye vardı telefon standı vardı ancak o kutudan çıkmadı. Ben bu arada başka bir satıcı firmadan ekran koruyucu sipariş ettim bu süreçte geldi ürün gayet güzel diğerinden çok farklı taktım halen kullanıyorum. Hepsiburada bana bu süreçte hiç yardımcı olmadı sadece hazır mesaj attılar yok tutanak olması lazım.

Ben diyorum ki her şey kayıtlarda mevcut konuşmalar fotoğraf vs ancak mağdur oldum. Ürüne yorum yapmak istedim daha sonra hakaret küfür vb... Olmamasına rağmen yorumumu kabul etmedi bende fotoları ekleyip bir yıldız verdim. Parasını ödeyip aldığım üründe halen göndermediler hem param gitti hem de ürünüm yok ortada. En ufak bir sorunda yanınızda kimse olmuyor bir daha Hepsiburada'dan alışveriş yapmayacağım.

(0) (0)
volkan_ksk 06.11.2020 12:29

Alacak yer çok hocam. Bizim kaybetmeyeceğimiz kesin hepsiburada düşünsün gerisini
(0) (0)
hakangokyokus 06.11.2020 12:30

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol