Sinema dünyasının gelmiş geçmiş en yakışıklı oyuncularından biri olan ABD'li Johnny Depp'in boşanma davasında gündeme getirdiği sansasyonel iddiadır. 

Depp; evlilikleri sürdüğü sırada eski eşi Amber Heard, milyarder girişimci Elon Musk ve İngiliz model Cara Delevingne arasında üçlü ilişki yaşandığını söylemiş.

Dava dosyasına giren ve Depp’in Los Angeles’taki evinde bir araya gelen üçlüyle ilgili kamera görüntüleri de paylaşıldı.

Daily Mail’in paylaştığı görüntülerde, daha önce Musk ve Heard’ün kaçamağını belgeleyen asansörde, başka bir tarihte Delevingne de görülüyor.

 

Depp’e yakın bir kaynak, model Cara’nın ünlü oyuncu lehine kanıtlar sunabileceğini, Heard’ün Musk ve James Franco’yla olan yazışmalarının da incelenmesinin istenebileceğini söylemiş. Zaten Heard ve James Franco'nun da o asansörde sarmaş dolaş görüntüleri çıkmıştı. 

Amber Heard boşanma davası sürerken Depp'in kendisine şiddet uyguladığını savunmuştu ama Depp'in kontrası gerçekten sert oldu. Kadının yemediği halt kalmamış. Elon Musk, James Franco, kim bilir daha kimler kimler... Johnny'e iftira atmaya çalıştı ama elinde patladı. 50 milyon doları ödesin de aklı başına gelsin.

(0) (0)
GOLGEHAN 18.06.2020 16:22

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol