İzmir merkezli haber kanalı Kanal Ege TV'de gerçekleşen üst düzey atamadır. Ulusal medyanın güçlü isimlerinden deneyimli gazeteci Kenan Macit kanalın yeni genel yayın yönetmeni olmuş. Çıkan dedikodulara göre birçok önemli isimle anlaşmış. Yakında kadro açıklanır. Bakalım kimler gelecek...

(0) (0)
vuralcelik 27.08.2020 15:04

Kanalın üst yönetimi de belli olmuş. Genel Yayın Yönetmeni Kenan Macit icra kurulu başkanlığına da atanmış. Kanal Ege TV kadrosuna, TRT'den Haber Dairesinde Başkan Yardımcılığı ve TRT Bakü Temsilciliği görevlerinde bulunan Yıldıray Arslan, NTV Haber kadrosunda uzun yıllar görev yapan deneyimli gazeteci Baha Ülgen ve Doğan Medya ve Sabah Gazetesinde yıllarca reklam koordinatörlüğü görevlerini yürüten Bedri Akkerman' da katıldılar. Kanal Ege TV' kadrosuna katılan, Yıldıray Arslan TV Program Yayın Koordinatörü ve Icra Kurulu üyesi, Baha Ülgen Haber Yayın Koordinatörü ve İcra Kurulu Üyesi . Bedri Akkerman da Medya Reklam Grup Başkanı ve İcra Kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.
(0) (0)
AsutieL 04.09.2020 15:57

Kenan Macit, ulusal medyanın güçlü isimlerinden öylemi peh peh peh... Bu metni yazmak için klavye başında uğraşan arkadaşa acıdım bir an... O güçlü diye PR'ını yaptığınız ismi lazım değil şahsa borç verin gününüzü görün. Sizden kaçmak için çevirmeyeceği dümen yoktur... Elinizi verin, kolunuzu düşünmeyin yani o kadar... Demem o ki paranızı GÜÇ alırsınız. Ha unutmadan naçizane tavsiyemdir kanalda çalışan hanım kardeşlerim kendilerine dikkat etsinler.
(0) (0)
"0 KM" DİYEYİM O ANLAR! 02.11.2021 03:04

Kenan Macit, personeline saygı konusunda en alt düzeyde olan bir adamdır işine geldiği gibi olan saygısız bir insandır Kanal Ege kurucuları ve Personelleri çok temiz işini Kenan Macit gibi bir adamın başında olmasına rağmen çok iyi yapan insanlardır, kadınlara karşı asla saygısı yoktur çalışanlar da bilir ‘fıstıklama’ gibi bi terimide vardır Kanalın bünyesinde ki genç arkadaşlarımıza kardeşlerimiza mobbing uyguluyor ve günden güne gencecik mesleğe yeni atılmış insanları meslekten soğuyordur bir an önce Kanal Ege bünyesinden çıkmalı mümkünse insanlara yaptığı mobbing ve benzeri suçların cezasını çekmeli veya emekliliğe ayrılmalıdır üslubu ve terbiyesizliği yüzünden bir çok genç meslekten soğuyor.
(0) (0)
—- 26.11.2021 23:20

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol