Akıllı LG tvlerle birlikte satılan akıllı kumandalar LG tarafından hiçbir şekilde garanti kapsamında değerlendirilmiyor. Danışma hattı veya servisler arandığında LG'nin kumandaları aksesuar olarak değerlendirdiğini bu yüzden oluşacak her türlü sorunun ücret karşılığında çözüleceği belirtiliyor.

Ücret karşılığı dedikleri de işin kılıfı. Şöyle ki alalı bir yıl dahi dolmadan akıllı kumandadaki internet için kullanılan dönen tekerleğin sayfayı aşağı yukarı kaydırmasını sağlayan incecik bir plastiği kırıldı. Birkaç servise bakmama rağmen tek söyledikleri şey yeni bir kumanda satılnalmam gerektiği. Kumandan yepyeni servis 5 TL dahi tutmayacak o yuvarlak tekeri değiştirse iş hallolacak ama yok teker ayrıca servislere yollanmıyormuş.

Tamam dedim firma yollamıyor diyelim ama sizde bozuk olduğu halde tekeri sağlam yüzlerce kumanda olmalı onlardan birini takın ben razıyım diyorum ama yok oda yok çünkü servisler bozuk kumandaların sağlam parçalarını kullanmak için tutmuyorlarmış hepsini çöpe atıyorlarmış. neden mi nedeni şu bu 3 kuruşluk teker kırıldığında internete rahat girmek için yeni kumanda almanız gerek onunda şu an piyasa fiyatı 300-350 TL.

Nasıl tanıdık geldi mi bu müşteriyi soyma tezgahı, aynı yazıcıların kartuşları gibi kartuş bittikçe yenisini alacaksınız ki firma kazansın.

LG'nin kumanda sorunu sadece bu değil her yönden sorunlu bir ürün ve firma.

İşte o örneklerden biri:

2018 yılında Media Markt İzmir Mavişehir şubesinden aldığım televizyonumun yanında bana bir akıllı kumanda hediye edildi lakin ellerinde olmadıkları için kumanda 1 hafta sonra gelip şubeden teslim alabilirsiniz dediler. Tamam dedim bir hafta sonu kumandamı teslim aldım Bugün itibarıyla kumandam bozuldu müşteri hizmetlerini arıyorum sorunumu kimse çözemiyor şubeye gidiyorum çözmüyor LG nin kendi servisi çözmüyor kusurda Media Markt bana hiçbir şekilde bu kumandayı verdiğine dair bir belge vermemiş faturamda da bunu göstermemiş bu konunun acilen çözülmesini talep ediyorum. Lütfen bana yeni bir kumanda verin.

(0) (0)
orsinodarcy 05.11.2020 13:30

LG bey aklını başına al çek elini bu milletin cebinden serviste tamir olmuyor ne demek kardeşim kumandayı tamir ettirmen gerek bu işi para tuzağına dönüştüremezsin.
(0) (0)
Archeof 05.11.2020 17:47

yakında sahte kumanda furyası başladığında veya yedek parça o zaman kafanıza çok vuru 300-350'ye kumanda alacak adamları çok ararsınız.
(0) (0)
iqt3535 05.11.2020 17:50

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol