Yer aldığı dizilerde rolünün hakkını fazlasıyla verebilen oyuncu Levent Can'dan gelen üzücü haberdir. Geçirdiği kalp krizisi sonrası İstanbul'da özel bir hastanede tedavi altına alınmış. Yoğun bakımdaki durumu ciddiyetini koruyormuş hâlâ. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.

Kavak Yelleri, Emret Komutanım, Vatanım Sensin dizilerinden hatırlayabilirsini onu ama benim için en unutulmaz hali Ezel dizisindeki Kaya karakteriydi. Kenan'ın sağ kolunu güzel canlandırıyordu. Rolü biraz gıcıktı ama başarılı olduğundan onu hissettiriyordu izleyiciye.

Bazı vicdansızlar da hemen öldü iddialarını yaymış sosyal medyada. Sanki ellerine ne geçecek. Hastane açıklama yapmış hemen, tedavisi sürüyor diye. Gerçekten anlamak güç böyle tipleri. Hangi akıl mantıkla bunları yazıyorlar çözemedim. Kenan Işık'a da çok yapıyorlar aynısını. Ölümün ciddiyetinin farkında değiller herhalde.

(0) (0)
orestes 05.03.2020 10:37

Başka dizisini bilmeyiz kardeş, Ezel gelir aklımıza. Ramiz dayı az racon kesmedi buna. Hele o oyuna gelip Kenan'ı sattığı sahne yok mu, adam atılan zarfı mektubuyla yedi resmen. Ah ulan Kaya bey

(0) (0)
fatihhilal 05.03.2020 10:39

allah sağlık versin henüz genç bir oyuncu sayılır uzun ömürler diliyorum

(0) (0)
bahadrokumus 05.03.2020 13:32

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol