Tv8'in ünlü televizyon programı MasterChef'te ilginç bir gaf durumu yaşandı.

TV8'in severek izlenen yarışması MasterChef Türkiye'de finale günler kaldı. Heyecanın giderek arttığı programda en son yarışmaya veda eden Batuhan'ın ardından final haftasının başlangıcında yarışmacıları zorlayan üç yemek yapıldı. Alican, Ekin, Cemre ve Güzide hafta boyunca 3'er yemek yapacak. İlk final gününün sonunda jüri üyelerinden en az puanı alan Ekin 49 puan ile ilk eleme adayı olarak belirlendi. Eleme potasına giden ilk isim olan Ekin'in, günün ikinci yemeğinin sunumu sırasında yaptığı gaf şaşkınlık yarattı.

Ana ürünün havyar olduğu, 'Venedik' ismini verdiği bir yemek yapan Ekin, tadım öncesi "Yemeğim hassas" diyerek, şeflerden ilk sırayı kendisine vermelerini istedi. Somer şefin sorusuna heyecanlanarak "Yok hayatım" diyen Ekin, stüdyodaki herkesi güldürdü.

Ekin'in güldüren gafına Mehmet Şef'ten yorum gecikmedi. Şef Mehmet Yalçınkaya, "Somer Şefe diyorum ki; bu çocuklara bu kadar şefkatli olma. Bugün 'hayatım' diyen yarın başka bir şey der" esprisi sonrası stüdyo kahkaha tufanına sahne oldu.

MasterChef, Çarşamba günü haricinde haftanın altı günü izleyenler karşısında olacak. Tüm hafta boyunca 3'er yemek ile final gününe azalarak giden yarışmacılar arasından Pazar günü MasterChef olacak aday belirlenecek.

(0) (0)
seko7356 24.12.2019 22:34

Baymadı mı bu program artık? Ben izlemeyi bıraktım

(0) (0)
besstess 24.12.2019 22:35

Bu yarışmayı Alican kazanacak gibi duruyor. Ben de onu destekliyorum. Umarım kazanır

(0) (0)
interkolik 24.12.2019 22:35

Canlı yayın, olur böyle hatalar. Bunun üzeirnden adama yüklenmeye gerek yok. Şefler zaten zorluyolar

(0) (0)
DRQ 24.12.2019 22:36

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol