Yeni sezon reytingi bir önceki sezona göre oldukça düşük kalan TRT1 dizisi Masumlar Apartmanı yapım ekibinin reytingi tetiklemek için Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinden ilham almaları mevzusudur.

İddialara göre Camdaki Kız dizisinin ilk sezon finalinde ortaya çıkan Hayri karakterinin yarattığı gizemin aynısının Masumlar Apartmanı için de düşünüldüğü belirtiliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre; Senaristler şimdi de Ceylin isimli sürpriz bir karakter üzerinde çalışıyormuş. Söz konusu rol önce Özgü Namal’a teklif edilmiş fakat ünlü oyuncu teklifi geri çevirmiş. Dlaysıyla henüz karakteri canlandıracak olan isim netleşmemiş. 

Yani Ceylin karakteri için de büyük bir gizemli ortam oluşturulacak ve Hayri karakterinin gelişi gibi izleyicileri meraklandırmak için adımlar atılacak.

Masumlar Apartmanı’nda Han ile Rüya’nın arasına girmesi beklenen Ceylin karakteri hikayeye yön verebilecek. Ceylin, Han’ın eski sevgilisi olacakmış.

Bakalım izleyip göreceğiz...

(0) (0)
hakangokyokus 12.10.2021 09:28

televizyonları artık saatten sonra diziler de kurtaramayacak. maalesef dijital platformlar süpermarket televizyonlar da bakkal durumunda artık.
(0) (0)
Bienvenido 12.10.2021 09:50

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol