Milli Eğitim Bakanlığı  Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu öğretmen dizisine tepki göstermesidir.

Uzun süredir beklenen öğretmen dizisi önceki akşam Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Gündemde tartışma konusu olmuş, yayınlanıp yayınlanmaması bir aralar tartışılan Öğretmen dizisi , önceki gece yayınlandıktan sonra sosyal medya üzerinde büyük infial yaratmış.

Twitter 'ın en çok konuşulan konuları arasında olan Öğretmen dizisi hakkında bürokratlardan ilk açıklama gelmiş. Sosyal medya gündeme #öğretmen  hashtagı ile giren  Öğretmen dizisi hakkında dikkat çeken bir açıklama Milli Eğitim Bakanlığı 'ndan gelmiş.

Öğretmen dizisi ile ilgili kişisel yorumunu paylaşan Aydoğdu, "Tam bir fiyasko" demiş.

Genel Müdür'ün paylaşımı şu şekilde:

Öğretmen,ne olursa olsun,sevgi çınarıdır.Kızarken bile o duyguyu sevgiyle besler.Şefkat ve edeple terbiye edendir,piskopat değildir. Adı:"ÖĞRETMEN".İçeriği,sadece ve sadece kocaman bir FİYASKO."

Kesinlikle Fiyaskoo🤯

Ya dizinin adına bakınca güzel birşey bekliyor insan ama içeriği rezalet. Bunu sadece ebeveynler değil çocuklarda izliyor. Bırakılacak etki hiçmi önemli değil.

Öğretmende bıçak öğrencileri rehin al korkut öldür. Bu nasıl öğretmenlik kardeşim burada asıl amaç nedir?

Çocuklardaki öğretmen sevgisini böyle bitiriyorsunuz. Korkuyorlar  doğal olarak.

Hiçbir çocuk öğretmenleri böyle bilerek büyümedi. Öğretmenler hep üstün tutuldu hep değer gördü ama dizi ile tamamen dibe geçiş oldu.

Hadi öğrencilerin korkmasını geçtim.

Öğretmenim diye gezinip çocuklara şiddet uygulayan öğretmenler ya bundan örnek alarak saçma işlere kalkışırlarsa

O zaman işte hiç şaşırmayın. Böyle saçma diziler var oldukça gerçek yaşantıda buna benzer iğrenç olaylarda çok olur.

(0) (0)
pegasus18 05.03.2020 14:43

9 yaşında oğlum var.dizinin adına kanıp izliyorduk.ogrencisini sınıfın içinde bicaklamasiyla şok olduk.agladi korktu.o anda kapattık.bizim ogretmende kiziyor böyle bir durum olurmu diye sayiklamaya başladı.bicaklama olmâsaydi bı nebze izlenebilirdi.ulusal kanalda o saatte konulmasi hata.netflix filan konulabilir

(0) (0)
tayfun 05.03.2020 14:44

Eğitim sistemi de tam bi fiyasko. TV izlemeyip eğitim sistemine baksaydınız farkederdiniz..

(1) (0)
elif 05.03.2020 14:44

kesinlikle kaldırılmalı bu dizi 

(0) (1)
ahmet 05.03.2020 17:18

Fox tvden ne iyi çıktı ki 😠
(0) (1)
Rex122 06.03.2020 00:31

MEB Kuruluş Osman'a rakip olmasaydı ve Fox Tv'de yayınlanmasaydı ağzını açmayacak hatta övecekti. Dizinin sıradışı ve evrensel bir tarzda vermek istediği olumlu mesajlardır aslolan. MEB her zamanki gibi bizim öğrencilerimiz böyle değil yapmaz öyle şeyler diyorsa gerçeği görmezden geliyor demektir. Okullarda daha da beteri var evet hatta televizyonda bile yayınlanamayacak kadar büyük kötülükler oluyor. Sorunları görmezden gelerek yok edemeyiz!

(0) (0)
arden83 06.03.2020 23:28

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol