Müge Anlı'da irdelenen ve 11 aydır kayıp olan 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş'ın cinayete kurban gittiği gerçeğinin ortaya çıkmasıdır.

Beklenen itiraf geldi! Müge Anlı’nın; “Bu Kadına orada ne yaptın?” dediği Mehmet Taşdelen, 11 aydır kayıp olarak aranan sevgilisini öldürdüğünü itiraf ettmiş.

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, 11 aydır kayıp olarak aranan Ayşe Altuntaş’ın izini sürüyordu. 4 çocuk annesi kadının hem kuzeni hem de sevgilisi olan Mehmet Taşdelen tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmış.

Katil zanlısı Mehmet Taşdelen’in yer göstermesi. Ayşe Altuntaş’ın cesedi, Müge Anlı’nın ilk günden beri işaret ettiği Eyüpsultan İlçesi’ne bağlı Pirinççi Köyü’ndeki ormanlık alandan çıkarılmış.

Geçtiğimiz Salı günü gece operasyonu ile gözaltına alınan şüpheli Mehmet Taşdelen, cinayeti itiraf etmiş. “Ayşe ile piknik yapmak için Pirinççi Köyü’ne gittik. Kavga ettik. Yanımdaki silahla Ayşe’ye tek el ateş ettim. Öldü mü, diye nabzına baktım. Öldüğüne emin olunca oraya gömdüm” demiş.

Müge Anlı, yaptığı araştırmada 42 yaşındaki kadının, kaybolduğu gün hem kuzeni hem de sevgilisi olan Mehmet Taşdelen ile Eyüpsultan İlçesi’nde bulunan Pirinççi Köyü’ndeki ormanlık alana gittiğini ortaya çıkarmıştı. Canlı yayında; “Bu kadına Pirinççi Köyü’nde ne yaptın?” diyen Müge Anlı’ya, Taşdelen ise; “Ölüsü illa ki çıkar” şeklinde cevap vermişti.

Ya ben bu programı izlerken piskolojim bozuluyor. Ne biçin insanlar var nasıl zihniyet nasıl vicdana sahipler? Müge'de çok iyi dayanıyor bunca olaya.. Başkası olsa piskoloji denen şey kalmazdı. Ama Müge bu konuda hem cesaretli hemde işinde çok iyi.. 

(0) (0)
guclup 20.06.2020 09:13

cani adaammm sana müebeet lazım

(0) (0)
arda 20.06.2020 09:14

adamın rahatlığına bakın ya 

(0) (0)
GOLGEHAN 20.06.2020 09:36

böylelerini yaşatmamılılar bu ülkede idam lazım sizlere 

(0) (0)
mchammer 20.06.2020 09:37

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol