Fit vücudu ile dikkat çeken Merve Boluğur, kırımızı seksi elbisesi ile takipçilerinin beğenisini kazanmasıdır.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla, zaman zaman da iddialı açıklamaları ile dikkatleri çekmeyi iyi biliyor. Geçtiğimiz günlerde kumral erkeklere zaafı olduğu yönünde mesaj veren oyuncu, neşeli ve mutlu halleriyle de rahatının yerinde olduğunu göstermişti.

Son dönemde projelerde yer almayan Merve Boluğur, hayranlarının bir dizide yer almasına yönelik isteklerine ise henüz olumlu yanıt vermemiş. Oyuncunun yeni sezon için herhangi bir projesinin de şimdilik bulunmadığı belirtiliyormuş.

Fit vücudu ile dikkat çeken Merve Boluğur, kırımızı seksi elbisesi ile takipçilerinin beğenisini kazanmış. Oyuncu, “Kırmızı benim rengim” diyerek de kendisine çok yakıştığını bildiğini ifade etmiş.

Ünlü oyuncunun hayranları ise fotoğrafta bir fotoşop olup olmadığını sorgulamış. Birçok hayranı oyuncuya güzelliği üzerinden iltifat mesajları yollamış. Bazı hayranlar ise belinin çok inceldiğini, fazla zayıf göründüğünü belirtmiş.

Yaa bu Kadın bir bana mı sinsi ve şeytanımsı geliyor ben çözemedim. Aşırı itici ve yılanlık var gibi özellikle göz makyajı bunu daha da netleştiriyor arkadaş.

(0) (0)
Mavi Sovalye 22.06.2020 11:57

bu kadın taş ya murat nasıl ayrıldı bundan anlamadım
(0) (0)
besstess 22.06.2020 12:01

kırmızıyı taşıyan nadir insanlardan

(0) (0)
eko011 22.06.2020 12:01

gözümü doldurmadı benim valla aşırı sinsi bu kadın

(0) (0)
windy_emre 22.06.2020 12:01

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol