Yayınlandığı günden bu yana reytingleri altüst eden Mucize Doktor'un yeni fragmanında Çin'de bir anda patlak veren koronavirüs olayını el aldığı görünüyor.

Berhayat Hastanesi'nde çok hızlı bir şekilde ölüme yol açan virüs paniği yaşanıyor. Hastanenin acil servisine yatırılan hastalarda olan bir virüs hızla yayılıyor. Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyayı tehdit eden koronavirüsü salgınına gönderme yapılan bölümde, Dr. Ferman üç hastasını da kaybedince acil servisi karantinaya alıyor.

Berhayat Hastanesi'nde acil durum ilan edilirken, nöbetçi olan Dr. Ferman, Başhekim Adil'e bilgi vererek, "Malezya'dan birlikte uçağa binmişler. İki hasta eks oldu. Üçüncü hastayı da kaybediyoruz. Çok hızlı seyrediyor. Bir kaç saat içinde olup bitiyor her şey" diyor.

Fragmanı izleyince insan yeni bölümün bir an önce başlamasını istiyor. Dizi gerçekten çok iyi. Bu güne kadar yayınlanan hastane temalı dizilerin içinde farkıyla kendini belli ediyor. Eğer dizileri uyarlayacaksak böyle uyarlayalım. Başarı ortada. Koftiden dizi uyarladık diyerek aşk meşk dizisi çevirmeyin...

(0) (0)
orfeo 24.01.2020 09:48

Hemen böyle bir bölüm çekebilmeleri ilginç olmuş. Daha olaylar yeni patlak verdi ama adamlar bölümün yapmış bile..

(0) (0)
MARTINEDEN 24.01.2020 09:50

bilgilendirici olması açısından iyi ama halkı fazlaca da paniğe sürüklememek lazım. kaldı ki hastalığın şu an bir tedavisi de yok. ne yapacaklar bunlar dizide kıçlarından tedavi mi üretecekler.

(0) (0)
gri72 24.01.2020 11:01

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol