Canlı yayında işlediği kaçmalı kovalamacalı, aldatmacalı öldürmeceli konular ve konuklardan gına gelen Müge Anlı'nın 31 ocak 2020 cuma günü program bitimine yakın dile getirdiği konudur.

Atv canlı yayınında bunaldığını anlatan Müge Anlı: "Ne yapmak istiyorum biliyor musunuz? Akşam eve gidip ayaklarımı uzatıp Hercai izlemek istiyorum" demiş.

Gerçekten takip ediyorsa bu beğenisini bir insan olarak dile getirebilir ama yok sadece kanala reyting gelsin diye böyle bire tanıtım sürecine girdiyse müge (ki çok etkili olur) çok da etik bulmadığım bir durum.

Bu ne arkadaş sağım solum önüm arkam dizi der gibi. Kadın programında izleyiciyi çağır ana haber sonunda izleyiciyi çağır. Çağır da çağır nereye kadar abi demekki izleyici istemiyor senin tanıtımını yaptığın diziyi. izleyen zaten davete falan bakmaz gününde saatinde ekranın başında olur.

(0) (0)
Meksa 31.01.2020 14:05

yayıncı kızacak ama ben bir sırrı da vereyim bu akşam o sır da açıklanacak falan diyor belli ki yapımcı ricacı olmuş ne olur ekran başına toplanan kadınlara reklamımızı yapın diye.

(0) (0)
sekakun 31.01.2020 14:10

müge nalının bu hareketini gören sadece atv dizileri değil rakip kanlarda yayınlanan dizilerin yapımcıları da müge anlının kapsında kuyruk oluşturmaya başlarlar.
(0) (0)
colacierman 31.01.2020 16:44

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol