Aktif olmayan kullanıcılar için Netflix abonelik iptali yapacak olmasıdır.

Abonelik temelli hizmetlerde yaşanan en büyük sorunlardan biri de aktif olmayan kullanıcılar. Toplam kullanıcı sayısına bakıldığında aktif olmayan kullanıcılar da bu sayı içerisinde yer alıyor. Dolayısıyla aktif olmayan kullanıcısı sayısının fazlalığı, platformların aktif kullanıcı oranlarının düşük görünmesine neden olabiliyor.

Netflix’in zombi hesap olarak nitelendirdiği bu hesaplar, toplam kullanıcıların yüzde 1’inden daha azını oluşturuyormui. Ancak Netflix yine de bu hesaplarla ilgili düzenleme yapmayı planlıyormuş.

Bunun için aktif olmayan kullanıcılara aboneliğinize devam etmek istiyor musunuz şeklinde soru yöneltilecekmiş. Buna soruya verilen cevaba bağlı olarak Netflix, abonelik iptallerini gerçekleştirecekmiş. Aboneliği iptal olan kullanıcılar için ise 10 aylık bir süre tanınacak. Bu süre zarfında kullanıcılar aboneliklerini yeniden aktif hale getirebileceklermiş.

Netflix yöneticisi Eddy Wu, günümüzde para kazanmanın zor olduğunu ve bunun idareli harcanması gerektiğini söylemiş. Bu abonelik iptali ile kullanıcıların idareli harcama yapmalarını planladıklarını söylemiş.

(0) (0)
fastun 23.05.2020 12:24

yani kullanılmıyorsa neden duruyor ki


(0) (0)
rf 23.05.2020 15:18

gerekli bir karar olmuş 
(0) (0)
rikit 23.05.2020 15:18

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol