New York Times’ın çok satan romanından uyarlanan Cursed adlı Netflix'in yeni fantastik dizisinin tanıtımıdır. Frank Miller ve Thomas Wheeler imzalı Cursed, Kral Arthur efsanesinin Nimue'nin (Katherine Langford) bakış açısından anlatıldığı yeni bir uyarlaması. 17 Temmuz'da tüm dünyayla aynı anda Netflix’te gösterime girecekmiş.

Cursed dizisinin başrollerinde Katherine Langford (Nimue), Devon Terrell (Arthur), Gustaf Skarsgård (Merlin), Daniel Sharman (Weeping Monk), Sebastian Armesto (King Uther Pendragon) var.

Dizinin hikayesi de şöyle;

Cursed, gizemli ve özel güçlere sahip Nimue'nin 'Gölün Kraliçesi'ne dönüşümünü konu alıyor. Nimue, annesinin ölümünün ardından Merlin'i bulmak ve eski kadim bir kılıcı teslim etmek için beklenmedik bir ortak bulur. Çıktığı bu yolculukta ise korkunç Kırmızı Paladinler ve suç ortakları Kral Uther karşısında bir direniş ve cesaret sembolü haline gelir. Doğanın yok edilmesi, din terörü, anlamsız savaşlar ve imkansızı başarmak için cesur bir lider olmak gibi günümüz temalarını da içine alan Cursed aynı zamanda bir yetişkinliğe geçiş öyküsü.

(0) (0)
emineakmaninci 19.06.2020 13:56

Fragmanın çekimi, kamera açıları çok değişik olmuş gerçekten. Şimdiden heyecanlandım. Tutacak bu iş belli

(0) (0)
seraph 19.06.2020 14:58

Bu kadını Hannah Baker dışı bir karaktere pek yakıştıramıyorum ama izleyeceğim yine de

(0) (0)
ysbulat 19.06.2020 15:00

Fragmana bakılırsa Witcher tadında bir diziye benziyor inşallah konusu da güzel ilerler

(0) (0)
webertt 19.06.2020 15:02

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol