Netfilix'in tüm dünyayla aynı anda 8 Mayıs 2020’de gösterime girecek olan ve günümüz Paris’inin renkli ve çok kültürlü mahallelerinde geçen 8 bölümlük mini-dizidir.

Dizinin yönetmen koltuğunda Akademi Ödülü® Damien Chazelle (La La Land), Emmy Ödülü® Alan Poul (Tales of the City), Houda Benyamina (Divines) ve Laïla Marrakchi (Le Bureau des Légendes) yer alıyor.

Bir zamanlar New York’ta ünlü bir caz piyanisti olan Elliot Udo (André Holland) şimdilerde zor durumda olan The Eddy adlı barın ortağıdır ve burada sahne alan, bir ayrıl bir barış olduğu kız arkadaşı Maja’nın (Joana Kulig) müzik grubunu yönetir. Elliot, ortağı Farid’in (Tahar Rahim) barda bazı şüpheli işlere karıştığını öğrenirken, Farid’in eşi Amira (Leïla Bekhti) bazı sırları ortaya çıkarır. Elliot’un problemli kızı Julie (Amandla Stenberg) aniden Paris’e gelip babasıyla yaşamaya karar verince, Elliot’un kişisel ve profesyonel hayatı geçmişiyle yüzleşmesiyle beraber birbirine girer. Elliot, barı kurtarmak ve en sevdiklerini korumak ile yükümlüdür artık. Dizinin oyuncu kadrosunda Melissa George (In Treatment), Adil Dehbi (How I Became a Superhero), Benjamin Biolay (La douleur), Tchéky Karyo (The Missing) ve Rapçi Sopico da yer alıyor.

(0) (0)
fidey79 04.03.2020 15:16

çok tarzın değil böyle sanat camiasını anlatan diziler. ben almam ama alana da mani olmam

(0) (0)
zazazula 04.03.2020 15:24

oldukça güzel diziye benziyor bu patlar gider 

(0) (0)
grm 04.03.2020 15:27

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol