
90'ların başında filmi fırtına gibi esen ve türkiyenin ilk özel televizyonu interstar'da da çizgi filmi yayınlanan ninja turtles'daki çocukluk aşkımız, gazeteci hatun, sarışın spiker hanımefendidir kendisi.
çocukluk hafızama gazeteci olmasına rağmen sürekli giydiği sarı tulum ile feci kazınan sarışın afettir. Gazeteciliğin emekle işçilikle özel haberle anıldığı yıllar olması nedeniyle işçi tulumu giydiriliyordu belki de.
6. kanaldan her olaya koşan yegane muhabirdir kendisi. 90'larda türkiyede de kanal6 olduğundan sadece rakamın kanal isiminden önce telafuzu ilgincinme gidiyordu ama beri taraftan da çok havalı duruyordu.
pek çok kızın gazetecilik mesleğini seçmesine ve sürünmesine neden olan sarışın bomba. apla zaten o yıllarda mesajı vermiş aslında gazeteci olursanız burnunuz kanalizasyondan çıkmaz, arkadaş çevreniz de fareler, kurbağalar, kaplumbağalar olur diye. ama anlayabilene aşk olsun. yaktın bizi April O'neil 🌘😫