Herkes kaybetti; Zuhal Topal hariç! Geçtiğimiz sezon ekranda yemek yarışmaları denildiği zaman birbiri ile müthiş rekabet halinde olan Yemekteyiz ile Zuhal Topal’la Sofrada vardı…

Onur Büyüktopçu, formatına ısındığı ve izleyicinin de onu bu formatta çok beğendiği bir işi severek yapıyordu. Yemekteyiz yarışması da hatırı sayılır bir izleyici grubuna hitap ediyordu. Tv8 için bulunmaz bir nimetti.

Geçen sezon başlarında Zuhal Topal, Fox TV ekranında ZuhalTopal’la Sofrada’ya başladığında kendisini ilk etapta programa veremedi.Biraz sıkıntılar yaşandı, reytingler de aslanın midesindeydi… Ancak yılmadı, azmetti, çaba gösterdi ve Zuhal Topal ne yapıp ne edip reytinglerde Yemekteyiz’e geçmeye başladı ve bir süre sonra da üst sırada yer almayı hep başardı.

(0) (0)
boranahmet 04.10.2019 10:32

Bu sezonun başına gelirsek, Yemekteyiz’den sıkılan Onur Büyüktopçu, dizi yapmak yerine yeniden televizyon programına yöneldi. Halbuki takipçileri ondan bir dizi yapmasını istemişti. Damat Bayıldı ile Show TV ekranında boy gösterdi ama ne o formata alışabildi, ne de izleyici onu bu formatta sevdi…. Damat Bayıldı’nın reytingleri de haliyle baygınlık verecek kadar düşük geldi.

(0) (0)
DrDeli 04.10.2019 10:32

Yemekteyiz’in dümenine geçen Seda Sayan ise tutuk ve formata yabancı olduğunu hissettiren bir tavır içindeydi. Programın müdavimleri Onur Büyüktopçu gidince biraz soğudu, Seda Sayan’ın ekrandaki soğukluğu da eklenince Yemekteyiz artık eski tadını vermez oldu.

Bir de bunun üstüne sosyal medyada ciddi itiraz dalgası, eleştiriler kemik izleyicilerin de Yemekteyiz’i bırakmasının sonuçları reyting düşüklüğü olarak yansıdı.

(0) (0)
volkan_ksk 04.10.2019 10:34

Zuhal Topal ise ödül miktarını artırarak 2. sezona başladı. Puanlama sistemini de değiştirerek düşük puan verilmesinin önüne geçti ve sürpriz kartını öne sürdü. Programın ilk bölümünü eğlenceye ayırdı ve ekran başındakileri güldürdü. İkinci bölümünü ise gerilime ayırdı ve kayınvalide-gelin çekişmeleri ile izleyicileri gerdi. Ancak bu plan tuttu.Zuhal Topal’la Sofrada reytinglerde hep üst sırada.Yemekteyiz daha altlarda, Damat Bayıldı ise ilk 50’de bile yok.

(0) (0)
yuureii 04.10.2019 10:35

Sonuç olarak; Kazanan Zuhal Topal ve Fox TV oldu…  Kaybedenler Onur Büyüktopçu, Seda Sayan ile, elbette ki tv8 ve Show TV oldu. Kimse daha sezonun başındayız, ne oluyorsun demesin… Görünen köy kılavuz istemez...

(0) (0)
CaglayanWade 04.10.2019 10:35

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol