TV8'de yayınlanan yarışma programı Yemekteyiz'de yaşanan sunucu değişikliğinin özetidir. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu program Seda Sayan'a verilmişti ama program ona da yar olmadı. Seda Sayan hem O Ses Türkiye'den hem de Yemekteyiz'deki görevlerinden ayrıldı.

Bakmayın Seda Sayan'ın O Ses Türkiye'de şampiyon olduğuna. Onun yerine başkası olsaydı da programın kemik kitlesi mevcut. Beyazıt Öztürk ya da Yıldız Tilbe gibi fark yarattığını söyleyemeyiz.

Ama Yemekteyiz'de durum öyle değil. Program, Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunda daha iyi iş yapıyordu. Adamın tarzı da daha eğlenceliydi. Sonra Zuhal Topal'la Sofrada programı başladı. Onunla da rekabet kafa kafaya gidiyordu.

Ne zaman ki Onur Büyüktopçu gitti, yerine Seda Sayan getirildi, programın da büyüsü bozuldu adeta. Zaman zaman çeşitli müdahaleleri, adaleti sağlamaya çabaları oldu da etkisi tartışılır. Hatta Yemekteyiz'in izleyici kitlesini Zuhal Topal'a kaptırdığı da söylenebilir.

Peki programın yeni sunucusu kim olacak? Onur Büyüktopçu geri döner mi? Pek sanmıyorum. Kanal D'de Çarkıfelek programını sunuyor şu sıralar. Bırakıp gelmesi zor görünüyor.

İşin özü, Acun Ilıcalı bu defa yanlış ata oynadı. Değişiklik her zaman iyi sonuçlar vermez. Programın tadı kaçarsa izleyici de başka kanala, başka programa kaçar.

(0) (0)
farukyilmaz06 03.06.2020 13:58

seda sıkılmış ondan kaçtı

(0) (0)
poloko 03.06.2020 15:32

onur varken daha tatlıydı yarışma seda geldi tadı kalmadı

(0) (0)
Chiristru 03.06.2020 15:33

Bu programda sunucu bir tür moderatördür de... Yemekten anlaması lazım. Katılımcıların "Benim damak zevkime uygun değil, beğenmedim" türündeki gerekçeler kabul edilmemeli. O yemeğin hakkı ne ise o yerine getirilmiş mi, getirilmemiş mi ve neden sorularının cevabı alınmalı katılımcılardan. yoksa keyfi olarak beğenip beğenmemek eleştiri sayılmaz. nesnel gerekçeler ortaya konulmalı.

(0) (0)
Ökkeş Kul 03.06.2020 23:32

Programı ben sunarım nasıl sorivarer da ünlü gönüllü varsa burdada ünlü vatandaÅŸ olsun bana bıraksınlar görsünler nasıl program sunuluyor izlenme rekoru kırıyor 

(0) (0)
Ercan 0217 04.06.2020 13:05

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol