Melih Gökçek'in veledi Beyaz TV'nin sahibi Osman Gökçek'in, iş teklifini kabul etmeyen gazeteci İsmail Saymaz'a çamur atmasıdır. Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş hesabı...

Hürriyet gazetesi ile yollarını ayıran İsmail Saymaz'ın Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek'le sosyal medya üzerinden yaptıkları tartışma dün gece Beyaz TV ekranlarına taşınmış. Osman Gökçek sahibi olduğu kanaldan İsmail Saymaz'a tam bir saat saydırmış.

Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek ile gazeteci İsmail Saymaz arasında bir süredir sosyal medya üzerinden karşılıklı bir atışma yaşanıyordu.

Son olarak Saymaz, Gökçek'in kendisine Beyaz TV'de çalışması için teklif yaptığını belirtmiş ve ''Şu hayatta Melih Gökçek’in oğlu olmaktan başka bir vasfı bulunmayan Osman Gökçek ile Osman’ın ayakçısı Türker Akıncı, yarın bana özel program yapacakmış. Bu ikili, iki ay önce bana Beyaz TV’de ücret mukabili yorumcu olmam için teklif getirdi ve hakaret saydığım için reddettim.'' demişti. 

Dün akşam ise Beyaz TV'de kanalın sahibi Osman Gökçek ile Türker Akıncı tarafından İsmail Saymaz özel programı gerçekleştirmişler. 

Saymaz'a kartoteksler halinde hazırlattığı eski tweetleri ve fotoğrafları üzerinden sorular yönelten Gökçek, yaklaşık bir saat boyuncu İsmail Saymaz'a saydırmış. Gökçek, "Sen nesin ya, bukalemun gibi adamsın" demiş. 

Melih Gökçek ise sosyal medya hesabından;

 "VE BU GECE OSMAN GÖKÇEK VE TÜRKER AKINCI SENİN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARTTI.. SENİN HERGÜN DEĞİŞEN YÜZÜNÜ BELGELERİYLE ORTAYA KOYDULAR... OSMAN GÖKÇEK “BİNBİRSURAT İSMAİL YILMAZ’I” BİR DAKİKADA ÖZETLEDİ... SEYREDELİM Mİ" sözleri ile birlikte programdan bir bölümü paylaşmış.

Osman Gökçek kanalındaki yayınlara baksın önce. Kendisi yandaş ama muhalif gazeteci İsmail Saymaz'a iş teklif edip parayla satın alabileceğini düşünmüş. Değil bir saat 100 saat de saydırsan İsmaile attığın çamur tutmaz kardeşim. Sen önce babanın pisliklerini temizle

(0) (0)
hakangokyokus 18.03.2020 11:54

Bu İsmail in suçu yokki bazı TV kanalları bunları özellikle seçerek çıkarıp hem toplumsal bölünmeyi ateşlemek hemde kendi görüşlerini istediklerini söyletmek parlatmak için kullandıkları kukla bunlar! Bunun gibi 8-9 tane daha var ve özellikle 4 TV kanalı bunları kullanıyor!

(0) (0)
ilker 18.03.2020 12:15

Helal olsun sana Osman Gökçek saymazı yerle yeksan etmişsin tebrikler. Alkışlama işareti hakiki yüzünü bu millet sayende gördü ve görecek..

(0) (0)
kara 18.03.2020 12:16

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol