Müge Anlı'nın ortaya çıkardığı Palu ailesinin damadı Tuncer Ustael hakkında, cinayet soruşturmasının yanında bir de erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası soruşturuluyormuş. Nasıl cani bir adam bu ya.

Savcılık şöyle demiş: "Kayıp Meryem'in küçük kızı Melike Tanhal'ın öldürülmesi ile ilgili bu soruşturmada elde edilen deliller, suç yeri olan Sakarya ili Ferizli Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmiştir. Şüpheli Tuncer U.'nun daha önce İstanbul ili Başakşehir ilçesinde kapıcılık yaptığı sırada yanlarında bulunan kayıp Meryem'in oğlu küçük R.T.'ye yönelik cinsel istismar iddiası ve yine şüphelinin kendi çocukları E.S.U. ve Z.U'ya yönelik cinsel istismar iddiası ile ilgili soruşturma derinleştirilerek devam etmektedir."

(0) (0)
mcgoktug 14.01.2019 21:52

Palu ailesi de Palu ailesi nedir kardeşim ya Allah iyiliğinizi versin bu psikopatları gece gündüz konuşmak zorunda mıyız. Allah Müge Anlı'nın iyiliğini versin ne diyim. Acun Ilıcalı bir Müge Anlı iki. Türk toplumunun dibine dinamit yerleştirmeye ant içmişler gibi.

(0) (0)
mnrtrmn 15.01.2019 12:27

Kocaeli’de Meryem Tahnal’ın öldürülmesi olayı ile ilgili yargılanan Palu ailesi ve ailenin damat Tuncer Ustael hakkında Cumhuriyet Savcısı mütalaasını muebbet hapis talebinde bulunmuş. (bkz:link)


(0) (0)
omersuna2 23.01.2020 15:46

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol