Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Pelin Karahan'ın oyunculuk sevdasının yeniden depreşmesidir. 

Kavak Yelleri ve Muhteşem Yüzyıl dizilerindeki üst düzey oyunculuğundan sonra Yeter adlı bir dizide de oynadı ama bir sene ancak sürdü, fazla tutulmadı o dizi.

Show TV'de Pelin Karahan'la Nefis Tarifler adlı bir yemek programında sunuculuk yapmıştı. Fena değildi ama biraz fazla yaşlı işi kaçtı sanki ona. Tamam evli çocuklu oldu ama setlerden elini eteğini çekmek için daha çok erken. O da bunu anlamış olacak ki setleri çok özlediğini söylemiş.

Zorlu AVM'de paparazilere şöyle konuşmuş:

"Gelen tekliflere artık sıcak bakıyorum. Çocuklar artık büyüdü. İnternet dizisi veya televizyon hiç fark etmez, doğru proje teklifi gelirse setlere dönmeyi çok istiyorum. 'Çocuklarım var, evliyim diye haftada üç gün gelirim' ya da 'günde şu kadar saat çalışırım' gibi herhangi bir kısıtlamam yok. Bu istekleri zaten doğru bulmuyorum."

(0) (0)
barif 08.03.2020 15:41

Parası bitti herhalde. Başına taş mı düştü de oyunculuğa geri dönmek istiyor. Yoksa kocasını zar zor mu ikna etti?

(0) (0)
noi 08.03.2020 16:19

Evlilik kariyeri bitirir lafına en güzel örneklerden biri herhalde. Bak, Aslı Enver uçtu gitti, kadın ününe ün kattı ama Pelin MuhteÅŸem'den sonra çöküşe geçti. 

(0) (0)
jethro_tr 08.03.2020 16:20

En iyisini yaptı ara vererek. Yoksa hayatı kaçıracaktı. Mis gibi yuvasını kurdu, takip edebildiğim kadarıyla çok sevimli bir ailesi var. Allah mutluluğunu bozmasın. İstediği zaman iş bulabilecek yetenekte bir kadın

(0) (0)
ypsamli 08.03.2020 16:21

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol