Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ayşen Gruda'nın cenazesine katılmayan eski meslektaşlarına olan tepki dinmek bilmiyor.

Bizzat eski eşi Yılmaz Gruda tarafından da tabutunun başında dile getirilen isimler arasına Ayşen Gruda ile Gırgıriye vb. pek çok filmde oynayan ünlü oyuncu Perran Kutman da katıldı. Cenazeye katılmadığı iddia edilen Perran Kutman ile ilgili açıklama Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda'dan gelmiş.

Elvan Gruda yaptığı açıklamada "Polemikler bizi yaralıyor, bilemezsiniz...Ölümden öteye köy yok! Hepimiz için! Canım annemin beklediği herkes geldi, dostları, öğrencileri, halkı... Perran Kutman yoktu demişler, hayır! Perran Ablam hep takip etti, yoğun bakıma geldi. Canımız o bizim, ayrı tutunuz, Amerika'da, gelemedi çabaladı da, gönlü yandı... Her daim dosttullar, canlarım benim... Perran Ablam biliyorum canım..." demiş.

Yani Perran Kutman, iddia edildiği vefasız değil hatalık sürecini yakından takip etmiş ama cenazeye ABD'de olduğu için gelememiş.

(0) (0)
murats54277 30.01.2019 10:48

Kadını resmen linç ediyorlardı. Bak işte o kadar da ilgisiz değilmiş ortaya çıkmış oldu.

(0) (0)
karenin 30.01.2019 13:43

Birde bu çıktı cenazeye kim katıldı kim katılmadı, yok cenazede selfie çekmek isteyen, kameralara gülen vatandaşlar baştan sona rezalete ne ölene ne ölenin ailesine ne yakınlarına saygı kalmadı

(0) (0)
mrtyldz 30.01.2019 17:47

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol