31 Mart 2019'daki yerel seçimlerde oy kullanmaya giderken giydiği taytla gündeme gelen oyuncu Pınar Altuğ'un yapılan yorumlara aylar sonra verdiği yanıttır. Vücut hatlarını belli eden tayt yüzünden çok eleştirilmişti kadın. 

Bu fotoğrafı yüklerken amacının vatandaşları oy kullanmaya davet etmek olduğunu söylüyor. Fotoğraf daha sonra pek çok yerde yakınlaştırılıp paylaşılınca silip daha küçük bir halini yüklemiş ama iş işten geçti, her yere yayıldı.

Ve savunmasına şöyle devam ediyor:

"Neye dikkat edeceğimi bilmiyorum çünkü benim başka birinin fotoğrafında, o fotoğrafı büyütüp oraya bakmak aklımın ucundan geçmiyor. O yüzden de şimdi şuna bakıyorum dekolte de tehlike var mı? Oluyor yani kadınsın… İstenmeyen görüntü çıkar… Ben bir kadının taytı neresinde duruyor diye büyütüp bakmam. Her kadının da başına gelebilecek bir şey ayrıca…”

Ama ablacım, burası Türkiye. Bu tarz şeyleri düşünmen, tahmin etmen gerekir. Şu taytla değil oy vermeye, bakkala bile gidilmez.

(0) (0)
35Smyrna35 12.02.2020 10:52

Bizim milletin aklı fikri uçkura çalıştığı için kadıncağız giydiği bir tayt yüzünden kendini savunmak, açıklama yapmak zorunda kalmış.

(0) (0)
winsome 12.02.2020 11:13

kusura bakma da o taytı giyenlerin orasının öyle olacağını bilmemesi de aptallık olur. kanatlar açılıyor işte, giymeyin şu mereti. bilerek giydiginizi biliyoruz zaten. 

(0) (0)
lika 13.02.2020 08:42

Ne pislik bir milletiz yaa. Tiksiniyorum pis beyinli insanlardan. Bunu haber yapip olayi farkli boyuta tasiyan zihniyeti icine.. ben. Rahat birakin ya.. neyi var taytin. Herkes kendine bi baksin. 

(0) (0)
Isyan 13.02.2020 14:59

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol