
Attığı tweetlerle uyuşturucuya özendirmeden dolayı hakkında dava açılan ve 7 yıl hapis yatacağı söylenen Pucca sosyal medya hesabından isyan etti.
Işık, Instagram'da paylaştığı hikayelerde yedi sene hapis cezası aldığını söyleyerek 'Ben şimdi ne yapacağım?' diyerek isyan etti.
Işık, mahkemedeki ifadesinde "Yüzlerce fakir uyuşturucudan eve ekmek götürüyor derken Narcos dizisinden bahsettim. Escobar'ın ölümüne atıf ve mübalağaydı. Uyuşturucu kullanma hakkın olsaydı hangisini seçerdin paylaşımım ise anlamsız ve moda olduğu için bir paylaşımımdır" demişti.
Gençleri özendirirsen böyle olur. Oh iyi olmuş demiyorum ama adalet yerini bulmuş diyebilirim sanırım
Bence çok ağır bi ceza. Özendirdiğini iddia ettiklerini içerde tutuyosun ama paket paket satanlara dokunulmuyo. Üzücü..
Atılan tweetler yüzünden uyuşturucuya özenen varsa, devlet kendini dava etsin biz bunları nasıl yetiştirdik diye. Tamamen insafsız bi karar olmuş
Karar kesin mi? Geri dönüşü falan hiç mi yok?