Samsung Curved TV aldım ilk ay kumanda hiçbir yer yokken bozuldu. Televizyonumun garantisi bitti. Hiçbir darbe ezik temas olmadan ekranın sol tarafında kararma ve iki tane çizgi çıktı.

Biraz araştırdım Samsung TV şerde bir sorun çok sayıda mevcut. Fabrika resmen Curved TV yi yapamamış. Müşterilerini mağdur etmiştir. Birinin buna dur demesi lazım.

(0) (0)
masruki 20.08.2020 11:36

Daha önce de yazdım size Samsung garantim bittiği için medya marketteki garantimin devam ettiğini söyledi. Samsung servisi bu ikinci arızaydı ekranda Media Markt servisi geldi açıp bakmadan hemen götürdüler 10 gün sonra bana televizyonun açıldığı ve parçalarının eksik olduğu söylendi ben itiraz ettiğimde de servisteki bayan TV'yi geri getirin diye tehdit savuruyordu çünkü onların hazırladığı kağıda imza atmadım. Şikayet edeceğimi söylediğimde istediğin yere et şikayet dediler ve televizyonumu bıraktılar ben ispat istedim aradım medya marketi tabii umursamazlar Samsung servisi aradım birkaç kez mağduriyetimi anlattım. Epey bir sonra arayıp bana Media Markt size hiçbir teklif yapmadan mu gönderdi diye sordular evet dedim sevinmiştim müşterilerinizle ilgileniyorlar diye bir ay oldu arama dönüş yok benim televizyon bir köşede kaldı yazıklar olsun koca firma bir TV 'nin arızasını yapamıyor. Bir daha iki firmayla da işim olmaz. sizden çok umutluydum ama bir cevap bile yazmadınız, benim TV mi yaptıracak gücüm yok kenarda beklesin bakalım herkese de söylüyorum. Bütün ailem de arkadaşlarımda protesto yaptılar iki firmaya lütfen bu sefer ilgilenin rica ediyorum.
(0) (0)
hürriyet 20.08.2020 11:37

demek ki neymiş Samsung Curved TV'den uzak duracakmışız
(0) (0)
cyberefe 20.08.2020 11:52

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol