Büyük büyük paralar ödeyerek aldığımız Samsung televizyonlar neden bir türlü istediğimiz kalitede çıkmaz ve bize yaşattığı sorunlarla saçımızı başımızı yoldurup bizi bilgisayar ekranına mecbur eder anlayan beri gelsin.

(0) (0)
beowullf 11.02.2019 10:59

15.08.2018 tarihinde aldığım 55mu7000 Samsung marka televizyon 5 ay içerisinde bozuldu. Evde farklı televizyonlarda olduğundan arızalanan televizyon en fazla 50 saat çalışmıştır. Müşteri hizmetlerini aradım servis yönlendirdiler. Gelen servis cihazı alıp gitti. Daha sonra arıza tespit edilip tarafıma bilgi verilmedi servisi aradığımda power arızalı sipariş verdik basit bir arıza salı günü ürünü getireceğiz dediler.

Perşembe günü ürünün hala gelmemesi üzerine servisi aradım. Bu sefer de poweri değiştirdik arıza power değilmiş panel arızalı talep ettik dediler. Bana neden bilgi vermediniz ben ürünün tamir değil değişim istiyorum demem üzerine böyle bir hakkınız yok isterseniz Hakem Heyeti'ne gidin dedi ben de cihazımı tamir etmeyin geri getirin dedim. Yetkili bir servis cihazın arızasını deneme yanılma ile mi tespit eder, power değiştirmiş paneli de değiştirsin daha sonra cihaz çalışmaz ise daha farklı parçada değişerek arızayı tespit edecek servisten ve Samsung üründen şikayetçiyim.

(0) (0)
vinnieweckl 11.02.2019 11:00

17.10.2018 tarihinde Samsung marka 65 inc Eğik Tip tam teşekküllü TV aldım, TV min altını temizlemek amaçlı bulunduğu yerden kaldırmam gerekti, ekran üst köşesinden tutup kaldırırken ürünün kalitesizliğinden ötürü ekran içerisinde çatlama meydana geldi ve dışarıdan anlaşılabilen bir durum değil, servis için geldiklerinde 60 TL ücret de ödedim garanti kapsamında olmadığını ve 5750.- TL ödemem gerektiğini söylediler, asıl problem televizyonun arkasında kaldırmak için hiçbir tutacak yer yok, ilave olarak ön tarafa yapışkanlı bir bant olduğu söylendi ama üzerinde aynen "Do not Remove until TV is assembled " yazıyor.

Şimdi esas nokta 4077 Tüketici kanununa göre uyarı ikaz işaretlerinin Türkçe ve anlaşılır olması gerekiyor, ayrıca resimlerden de görebileceğiniz gibi hiçbir suretle Elle kaldırılacak bir bölünü bulunmuyor, bu anlamda da Samsung firmasının ürünün camını ücretsiz olarak değiştirmesi gerekiyor, yasal başvuruları da yapmış bulunuyorum...

(0) (0)
bumerang 11.02.2019 11:01

Benim evimdeki televizyon Samsung Smart LED TV 48 inç, fakat kumandadan bıktım. Kumanda sürekli bozuk sadece açma kapama tuşu çalışıyor. Reset atıyorum olmuyor. Nefret geldi nereden aldım bu televizyonu. Sürekli bozuk olur mu kumanda? Benim maalesef sürekli olarak bozuk. Servisi çağırsam boşa para alır, çünkü bir kere yaşadım Samsung 'da bunu. Evimdeki her şey Samsung ama asla bir daha almam Samsung.

(0) (0)
wordymax 11.02.2019 11:02

Garantisi 2 ay önce biten televizyonumun (Ue40K6500) durup dururken hiçbir darbeye, çarpmaya maruz kalkmaksızın beyaz nokta (piksel) sorunu çıkmıştır. Servisi aradığımızda garantisi bittiği için gelip bakmadıkları ve gelirlerse servis ücreti alacaklarını söylediler. Bu kadar büyük bir dünya markası olan Samsung bu kadar kalitesiz ürünleri üretim tüketiciyi mağdur ettiği için gerekli olan Tüketici Hakları mahkemesine şikayette bulunacağımı beyan ederim.

(0) (0)
gerappa 11.02.2019 11:02

29 Ocak'ta Samsung televizyon aldım. Kocaeli Samsung servisi 30 Ocak'ta televizyonu çalıştırıp teslim etmeden bıraktı gitti. Çalıştırıp teslim etmedikleri televizyonu gelin çalıştırıp teslim edin diye servise söylüyorum servis benden ücret talep ediyor. Çalıştırmadan bırakıp gittikleri televizyondan servis ücreti almak tam bir haksızlık.

Samsung genel merkezi aradım ücret alması normal diye söylüyor. Koskoca Samsung firması bozuk televizyon satıyor malına sahip çıkmıyor, malının arkasında durmuyor. Satmış olduğu bozuk televizyonu garanti sürecinde parayla onarıyor. Samsung gibi bir dünya markasına bu yakışmıyor. Samsung malının arkasında dur.

(0) (0)
Kizil 11.02.2019 11:02

2 sene önce Samsung Smart TV aldım. Televizyonda bir çok özellik var. Gelin görün ki iki senedir kullanmama rağmen internete girdiğimde ya da Smart özelliklerinden herhangi birini kullandığımda saatlerce küfür ediyorum! Elimde bir tane de Samsung telefon var bu fiyatta bir telefonda ekrana. Yansıtma özelliği bile yok.

Diğer problemleri çabası. İki senedir ne televizyonu ne telefonu doğru düzgün kullanamadım. Hayatımda böyle berbat bir marka böyle kalitesiz iki ürün görmedim. Eşimde bulunan Huawei düşük model telefonu bundan çok daha fazla iş görüyor. Gerçekten Huawei üzerine marka tanımıyorum en kısa zamanda evimdeki bütün Samsung marka cihazları elden çıkarıp hayatım. Boyunca Samsung'dan alışveriş yapmayacağım.

(0) (0)
coolmurat 11.02.2019 11:03

Samsung TV 49 MU8000 televizyonumda oluşan çizgiler nedeniyle servisi aradım. Samsung servisi geldi ve ekran kırık dedi. Herhangi bir darbe yok kırığı siz göremezsiniz dediler televizyonumu 3.800 küsüre almıştım panel değişimi için 3.750 TL istediler üstelik ürünümün garantisine 1 yıl var bu televizyonun çöp olduğu anlamına geliyor. Milli servetimize yazık yetkililerin bu duruma el atmasını bekliyoruz.

(0) (0)
dibibidi 11.02.2019 11:03

Bellona ortaklığıyla aldığımız televizyonumuz elimize kırık ulaştı. Samsung iadesini yapmamızı istedi. İade ettiğimiz televizyonun yenisi 3 ay geçmesine rağmen elimize ulaşmadı. Sanal mağaza defalarca aramamıza rağmen iletişim numarasına cevap vermiyor. Bir televizyonun gönderilmesi nasıl 3 ay olur hala da gelmedi televizyon bilgide alamıyoruz.

(0) (0)
mersinlim 11.02.2019 11:03

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol