Medyaradar yazarı Murat Tolga Şen'e göre ego tamiri. Son yazısında Fox TV'de yeni başlayan Kerem Bursin- Hande Erçel çiftinin başrolü çektiği Sen Çal Kapımı isimli yaz dizisini değerlendirmiş üstat. (bkz:link)

Diziye yönelik en önemli eleştiri tabii ki hikayesi. Ve senaryoda birçok farklı işten hacılanmış bölümler var. Şöyle demiş:

"Olan biten her şey bahane, yine gerçek hayatta asla karşılaşmayacak sosyal ve ekonomik olarak farklı sınıflardan gelen iki insan birbirine aşık olacak, yine bunu izleyen seyirciye, daha doğrusu seyreden genç kızlara sınıf atlama hayali satılacak.

Dürüst olacağım; yaz dizilerinden beklentim sıfır olmasına rağmen uzun zamandır bu kadar kötü yazılmış, oynanmış, çekilmiş olanını izlememiştim. Tüm zamanların en kötüsü bile olabilir öyle ki geçen hafta eleştirdiğim Bay Yanlış bunun yanında Polanski’nin Macbeth uyarlaması gibi kaldı!

Bana sorarsanız bu bir aşk dizisi bile değil. Farklı sosyal sınıflardan iki terk edilmiş insanın onları terk edenleri kıskandırmak için yaptığı zoraki bir işbirliğini izliyoruz. Aşk yok burada, ego tamiri var. “Tanıdıkça seveceklerine” güveniyor senaryo, yine o görücü kafası…"

(0) (0)
MencRarin 09.07.2020 14:47

İlk bölümden şapur şupur öpüştürmeyen bir dizi yapacak senarist yönetmen yok mu bu ülkede. Bay Yanlış da öyleydi bu da öyle. Yaz dizileri öpüşmesiz olmuyor herhalde

(0) (0)
mrtyldz 09.07.2020 14:59

Ben başrol oyuncularının uyumlarını beğendim. İzlerken de keyif aldım. Yazarın bahsettiği alıntıları fark edemedim çünkü izlememiştim. O filmleri izleyip birinci bölüme yeniden bakacağım :)

(0) (0)
Zafer Bayram 09.07.2020 15:01

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol