Ünlü modacı Barbaros Şansal, geçtiğimiz günlerde Kanal D'deki görevinden istifa eden Buket Aydın'ın siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmasıdır.

"Yeni bir hayata başlayacağım" diyerek Kanal D Ana Haber'deki görevinden istifa eden Buket Aydın'ın yedi yıllık eşi Erce Baykal'dan boşanmıştı. (bkz.)

Aydın'ın boşanmasının ardından sosyal medyaya bir fotoğraf damga vurmuş.

Buket Aydın'ın siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le fotoğrafı aşk iddialarını alevlendirmiş. Aydın'dan bu iddialara jet hızında yanıt gelmiş.

Aydın açıklamasında "Telefonumda ve instagram hesabımda siyasetçiler, iş insanları ve sanatçılarla çekilmiş yüzlerce fotoğrafımdan sadece birini alıp kötü niyetli biçimde servis edenleri Allah'a halave ediyorum. Arkadaşım Emir Sarıgül'den de ona istemeden verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum!" demiş.

Ama daha geçen gün bir haber ile isimleri bilinmeyen ünlü siyasetçinin oğluyla yasak aşk yaşayan evli kadın spiker iddia edilmişti. (bkz.)

Hatta yazıda buket buket gül kısmı dikkatimi çekmişti. Öyle birşey yoksa neden bu haber çıksın ve arkasından direk bu patlasın. Hee olabilir sonuçta iki yetişkin insan ve eşinden ayrılmış. Ne var bunda yani. Abartılacak birşey yok ki hem Buketcim böyle sinirlenme. Birden istifa ettin sonra boşandın. Bu olay daha çok büyür.

(0) (0)
carismation 15.05.2020 10:49

oo hem işten ayrıl hem kocadan nedeni ise yeni aşk 

(0) (0)
mandrake2047 15.05.2020 12:22

bu adam buna servet verir tabi işi olmaz kanalla

(0) (0)
okan35 15.05.2020 12:22

yakışmışlar :) 

(0) (0)
shenturk 15.05.2020 12:22

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol