"Nasıl Survivor olunmaz"ın canlı örneğinin sergilendiği görüntüdür. Survivor 2020'nin Gönüllüler kadrosunda yer alan Nisa adlı bu genç kız, dün oynanan voleybol maçına çıkmadı. Adeta küçük çocuklar gibi suratını astı, yüzünü döktü, dudak büktü, küstü. Arkadaşları kıran kırana geçen maçı kazanmak için kendini paralarken o bağdaş kurup oturdu bench'te. 

Oyun öncesi ne olduysa artık oynamıyorum deyince Acun da "Yine noldu?" diye sordu. Adam da bıkmış ağlayıp sızlamasına. Sonra da istemezsen oynama dedi, kesti attı.

Maç bitti, Gönüller 10-8 galip geldi ve birleşme partisindeki evde kalıp yemek ziyafeti çekme ödülünün sahibi oldu. Ama Nisa hanım yine sevinmiyor, tek başına oturuyor. Evrim isyan etti 'Bıktım' dedi. Barış "Bu kız neden böyle" dedi. Herkes kaprislerinden sıkılmış. Yasin gitti gitti ikna etmeye, o da olmadı.

En son artık takımlar toplandı, Acun konuşma yaptı. O da dayanamadı patladı, eleştirdi de eleştirdi. Nisa da dudak büktü büktü, neredeyse ağlayacaktı. Acun kolay kolay yarışmacıları ezmez ama bu fazlasıla hak etti.

Ayrıca kılını kıpırdatmadan sahip olduğu ödül yemeğini yerken Barış'ın "Kenardan nasıldık? İyi miydik, kötü müydük?" sorusuna utanmadan "Kötüydünüz" diyebiliyor. Sen hem oyuna çıkma, hem de nankörlük edip kötüydünüz de. Vallahi pes.

Bu gidişle Nisa'nın ömrü uzun olmaz adada. Survivor gibi bir yarışmaya geliyorsun, dünyanın en zor yarışması diye lanse ediliyor ama kızın triplerine bak. Çocuk gibi küsüyor. Derdi ne olursa olsun Survivor böyle yapmaz, çıkar yarışırsın, sonra derdini yaşarsın yine. Bir de voleybol oynamış profesyonel olarak. Bu yaptığının neresinde profesyonellik acaba? Gerçek hayatta da küstüm oynamıyorum diyor muydu?

Bu konuda bir suçlu da arkadaşları. Sürekli şirin, tatlı, bebek muamelesi yapıp şımarttılar. Özellikle Yasin efendi. Kız da bebekliğinden kurtulamamış gibi tavırlar sergiledi.

Sosyal medyaya bakıyorum da izleyiciler de tepkili. Dünyanın en zor yarışmasında bu kadar zayıf profilde bir yarışmacı görmek istemiyor kimse. Bakın takım arkadaşı Evrim'e. Kız her oyunda canını dişine takıyor, elinden geleni yapıyor, hırsıyla mücadelesiyle yarışmada olmayı sonuna kadar hak ediyor. Ama Nisa için bu böyle değil maalesef.

(0) (0)
Rock N Rolla 14.04.2020 10:59

Nisa tatlılıkla yürümez bu işler, performans lazım karakter lazım direnç mücadele hırs lazım. Sende eksik çok be kızım

(0) (0)
etamer2001 14.04.2020 13:20

Acun'un suçu. Böyle çoluk çocuğu toplarsa olacağı bu

(0) (0)
cedricone 14.04.2020 13:20

Tatlılıkta Aycan'ın getir götürünü yapar anca bu. Sürekli mızmızlanıp duruyor, gördükçe gıcık oluyorum, çok itici bir kız

(0) (0)
isgariot 14.04.2020 13:21

Bence birleşme partisinde Sercan'la muhabbeti falan oldu, ondan morali bozuktu oynamadı. Sercan kıza göz kırpıyor ama bu pas vermiyor. Hadise de aşk maşk gündeme getirince üzüldü

(0) (0)
papahet 14.04.2020 13:22

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol