Dünyanın en zor yarışmalarından biri olan Survivor'ın değişmeyen senaryosudur. Önceki senelerde Damla Can, Seda Ocak, Sema Aydemir ve Nagihan Karadere'ye yapılan bu sene Elif Gören'e yapıldı. Kadıncağız yarışmanın başından beri o zor koşullara rağmen karakterini, terbiyesini bozmadan çeyrek finale geldi. Ekrandaki izleyicilere sporcu geçmişiyle de örnek profil çizdi ama yine de yaranamadı. Performansıyla parkurların tozunu attırdı olmadı. Elendiği isim Cemal Can da düzgün bir profil çizdi tabii ki, hakkını yemeyeyim ama kadın yarışmacılar kesinlikle erkekler kadar desteklenmiyor. Kadınlara karşı pozitif ayrımcılık da istemiyorum, hak edene hak ettiğini verseniz zaten yeter. Sorarım size, yarı finale kavgalarla küfürlerle, kadınlara bağıra çağıra hitap ederek gelen Yasin, Elif'ten daha mı çok hak etti orada olmayı? 

Survivor tarihinin ilk ve tek kadın şampiyonu olan Merve Oflaz'dan sonra bir daha kolay kolay kadın şampiyon çıkacağını zannetmiyorum. Çünkü güç deyince 'erkek' geliyor akıllara, o algı oluşmuş. Halbuki erkeklerden güçlü başarılı ne kadınlar çıktı.

(0) (0)
crosnine 10.07.2020 13:23

Seda Ocak ve Nagihan finalde kaybetmişti. Aynı şekilde Merve de vardı. İşin kötüsü kadın izleyiciler de kadınları desteklemiyor

(0) (0)
black_light 10.07.2020 14:33

Anatomi gereÄŸi erkekler daha ÅŸanslı, daha kuvvetli, daha dirençli oluyor. O yüzden yarışmanın sonuna kadar iyi performans sergileyebiliyorlar. 

(0) (0)
latiftek 10.07.2020 14:34

Sadece kadınların katılacağı bir survivor düzenlensin de öyle görelim bari kadın şampiyonu

(0) (0)
dturak 10.07.2020 14:35

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol