Dizi deyip geçmeyin lafının ne denli gerçekçi olduğunu anlatan muhteşem bir örnek buldum size. İşte Tanzanya'da bir ailenin Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'nın öldürüldüğü sahnede yaşadığı üzüntü:
Vay arkadaş ne muhteşem yüzyıl imiş. yönetmen bile unuttu öyle bir dizi çektiğini ama tanzanyalı aile bırak diziyi idam olayı bile daha yeni olmuş gibi ağlıyor. sanatın gücü işte ne denilebilir ki.
Bu aile bizdeki kurtlar vadisi fanatiklerini de geçmiş. hani şu başrol rol gereği ölünce cenaze namazı kılan dizi takipçileri var ya işte onları diyorum. (bkz:link)
Şehzademizin idam sahnesini her izlediğimde o Tanzanyalı ailesinin duygularını aynısını ben de yaşadım. Bu konuda yönetmen büyük bir başarıyla amacına ulaşmıştır.
Cardi B kuzenlerini örnek al biraz, doğru yolu bul. Hürrem tam bir şeytandı