Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil’in Beyaz TV'de sunduğu Söylemezsem Olmaz programında Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’un evli biriyle aşk yaşadığı iddia edilmesiyle patlak veren polemiktir.

Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Tuğçe Tayfur ise Seren Serengil'i hedef alarak şöyle konuşmuş: "Benim evli bir adamla, mutlu mesut evinde olan bir adamla işimin olmayacağını herkes bilir.

Sen bunu bile bile ‘lades’ deyip, 5-6 yıl metres olmuşsun, ne anlatıyorsun? Ben bu adam davasını açana kadar arkadaşı oldum. Kimseyi kandırmadım, ne dediysem arkasındayım. He bu arada, keşke böyle olmasaydı, keşke daha farklı olsaydı her şey. Ama sen bana ahlak bekçiliği yapmaya çalışırken seks kasetlerin ortalıkta dolaşıyor. Anneme laf atana kadar onları kaldırt bence. Ben senin jenerasyonun olmamama rağmen annenin uyuşturucu sattığını biliyorum.Bu kadar şuursuz olman senin de bir şeyler kullanıyor olma ihtimalini destekliyor gibi."

(0) (0)
perde 14.10.2020 17:59

Tuğçe Tayfur’un kendisi ve annesi hakkındaki ithamlarından sonra Seren Serengil sosyal medya hesabından tazminat davası açtığını söyledi. Serengil, “Anneciğime ve bana sırf yuvası dağılan bir kadına destek oldum diye ağıza alınmayacak hakaret, iftiralarda bulunan Tuğçe Tayfur hakkında suç duyurusunda bulunmaya gidiyoruz. 200.000 TL’de tazminat davası açıyorum. Hakkımızdaki tüm iddiaları bakalım ispatlayabilecek mi?” demiş.
(0) (0)
scalanuova 14.10.2020 18:00

arkadaş magazin basını nasıl da ayaklara düşmüş bel altı olmasa tatışmayacaklar.
(0) (0)
MarcoMehmet 14.10.2020 18:17

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol