10 gün önce Superonline internet ile birlikte akılsız Televizyonumu akıllandırmak için TV ready aldım ama almaz olaydım. Cihaz elime ulaştıktan sonra kurulumunu yaptım ancak cihaz internete bağlanmasına rağmen internet yok uyarısı veriyor ve haliyle cihazı kullanamıyorum. Evde sorunsuz çalışan WiFi ile cep telefonumun interneti ile yan komşumun interneti ile cihazın kurulumunu yapıp denememe rağmen problem devam ediyor. Cihaz internete bağlanıyor ancak internet yok uyarısı veriyor ve haliyle ne TV izleyebiliyor ne de diğer uygulamalardan faydalanabiliyorum. Tabi bu süreçte her gün en az iki kez müşteri hizmetleriyle görüşüyorum ancak çözüm üretmiyorlar. Cihazın arızasını giderin diyorum öyle bir hizmetimiz yok, ben cihazı servisinize bırakayım hayır oda olmaz dediler. 

Ben buna rağmen Bursa Zafer plazadaki Superonline servisine cihazı götürdüm cihazı alıp bakmadılar bile sebebi de yeni bir cihaz olduğu için bilgi sahibi değillermiş. Bayan görevli sağında solunda bir sürü TV ready kutusu olmasına rağmen bu cihazı ilk kez görüyorum deyip gönderdi. Neyse yine müşteri hizmetlerine döndük bu sefer bizlik bir şey yok üretici firma ile görüşün diyerek firmanın numarasını verdi onlarla görüştüğümde Biz cihazı üretip Superonline'a teslim ediyoruz sorumluluk Superonline'da dediler. Yine çözüm yok. Velhasıl müşteri hizmetlerine arızalı cihazı 15 Günlük yasal süre dolmadan kullanamadığım için iade etmek istiyorum dediğimde cihazı geri iade almadıklarını söylediler. 

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup yasal haklarımı arayacağım dediğimde bu cihaz bir ürün değil bir hizmettir gibi saçma ve komik bir cevap verdi. Peki siz söyleyin sizce ne yapmalıyım dediğimde yine en başa döndük tekrardan arıza kaydı açalım mı dediler. Cihaz elime ulaşalı 10 gün olmasına rağmen hala mağduriyetim giderilmedi.

(0) (0)
LeeeeeeK 24.10.2020 11:12

türkiye'deki teknoloji girişimleri çok iyi niyetle başlıyor yatırım da yapılıyor ama geliştirme ve iyileştirme ve teknik destek süreçleri maalesef sorunlu.
(0) (0)
rohatetoll 24.10.2020 11:47

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol