Her gece saat gece yarısına doğru haber kanallarının başında nöbet tutmama neden olan sorudur.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin kendisini korumasının imkansız olduğunu ve sürekli yurtdışı giriş çıkışlarının ülkemizin virüsle karşılaşmasının önünü açtığını söyledi.

Hastalığa yakalanan gruplarla ilgili konuşan Koca, bilim kurulunun verdiği ve dünyada kabul gören bilgileri çok kez paylaşıldığını bildirdi.

Hastalığın en ağır seyrettiği kişilerin yaşlılar olduğunu ve bunun da sebebinin metobolizmalarının zayıf olmalarından ileri geldiğinden ötürü olduğunu bildiriyor.

Bakan Fahrettin Koca bundan 7 gün önce ilk vakanın görüldüğü Türkiye'deki son koronavirüse yakalanan sayısını da 89 olarak güncelledi.

Bakan Koca, "Ülkemizi üzecek bir haberle karşınızdayım" diyerek koronavirüsle mücadelede ilk ölümün gerçekleştiğini bildirmiş. Yaşamını yitiren kişinin 89 yaşında bir vatandaşımız olduğunu ve bu virüsü çalışanından aldığını bildirdi.

 CNN Türk den yorumcuların "Açık alan en temiz alandır" diye öneride bulunmaları ise akılları karışıtırıyor (bkz.)

Milletin saçma sapan komplo teorisyenliği yapmaları ise  cabası. Milleti boşu boşuna korkutup panikletiyorlar.

Bana bulaşmaz ben hijyenik yaşıyorum demeyin taşıyıcı olursunuz daha kötü nedenlere yol açılır lütfen herkes dikkat etsin. Bunu ancak akıllı şekilde hep beraber hareket ederek atlatırız. Açık havalar en güvenli alan diyoruz tamam ama bu her şehir için geçerli değil çoğu şehirler zaten aşırı kalabalık herkes sokağa akın ederken dahada fazla zarar görebiliyorlar.

(0) (0)
bluecity 18.03.2020 16:28

Ya yeter be yeter her yerde korona korona nedir bu ya normal bir hastalık abartıyorsunuz dikkatli olun yeter valla midem bulandı nereye girsek korona mevzusu baydı daha 

(0) (0)
İsyankar 18.03.2020 22:26

Bir eğlenceli sayfa burası dediniz gıybet kazanı diyorsunuz ama burasıda diğerlerinden farksız değilmiş 

(0) (0)
Arzu 18.03.2020 22:27

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol