Kablo TV ye internet için abone oldum, sinema kanallarına bakmak istedim fakat sinema kanalları ücretsiz kanallardan daha kalitesiz filmler yayınlıyor. İnternet açısından sorun yok ama sinema kanalları facia.

Komedi kanallarında sürekli dram oynuyor gülmek için sebep bulmaya çalışıyorum. 2 yıl aboneliğim var sadece internet işe yarayacak gibi sinema kanallarından bir beklentiye girmeyin derim komedi anlayışım değişecek korkarım.

(0) (0)
Briareos 06.08.2020 15:18

2012'den beri aboneniz ve toplam TÜRKSAT da iki aboneliğim var önceleri çok memnun olduğum hizmetten, artık memnuniyetsizliğim artıyor son darbeniz artık çok oldu. Beni arıyorsunuz sorunu çözeceğiz, siz eski müşterimizsiniz, sizin sorunu çözeceğiz memnun kalacaksınız diyorsunuz. Fakat bugün tarifeme ek olan kanallar kapanıyor ve bunların 1 aylığına hediye edildiğini öğreniyorum. Kaç yıllık abonenizim, ben indirim konusunda yardımcı olmayıp, hem de bana hediye kanalları verip hediye ettiğinizi söylüyorsunuz bende onaylıyorum ve bu hediyenin bir ay olduğunu öğreniyorum bu insanları yanıltıp taahhüt almak değil midir ben bir ay hediye olduğunu bilseydim taahhüt vermezdim eşimde yanımdaydı ben yanlış anladım eşimdemi yanlış anladı. Bizi çocuk yerine koyup hediye veriyoruz diye taahhüt alıp, bana bir ay hediye verseniz acaba kabul edermiydim bu nasıl iştir anlamadım TÜRKSAT memnuniyetsizliğim giderek artıyor.
(0) (0)
Ro 06.08.2020 15:19

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol