Survivor 2020'de yaşanan 2 şok gelişmedir. Ünlüler takımının favori yarışmacılarından Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin Üner sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. 

Uğur Pektaş ilk oyunlar sırasında dizinden sakatlanmıştı. Hastanede tedavi altına alınmıştı ama durumu ciddiymiş. Acun Ilıcalı, sakatlıkla ilgili İstanbul'la da görüşmeler yapıldığını, doktor Metin Kuş'un kararıyla Uğur'un dizindeki sakatlığın Survivor'da yarışmasına engel olacağı raporunun geldiğini açıkladı.

Gerçekten büyük hayal kırıklığı. Survivor'ın ilk şampiyonu bu yılki finalistlerden biri olabilirdi ama sağlık her şeyden önemli tabii.

Veda eden bir diğer yarışmacı da milli basketbolcu Şaziye İvegin Üner. O da dün akşamki oyunlarda sakatlığı nedeniyle yarışamamıştı. Konseyde onunla ilgili de kötü haber açıklandı. Acun Ilıcalı, Şaziye'nin çarpraz bağlarının kopması nedeniyle Survivor'dan ayrılacağını duyurdu. 

O da beklemiyormuş bu kadar ciddi bir sorun olacağını ama çok ciddi bir sakatlık. Acun gelecek yıl Şaziye'yi yeniden çağıracağını söyledi ama kadın ne kadar toparlanabilir o meçhul. Futbolcularda bu tarz sakatlık olunca geri dönüş çok uzun zaman alıyor çünkü. Kolay değil atlatmak. Atlatırsa da onun için bir bakıma avantaj olur. Adada nelerle karşılaşacağını, kendisini nelerin beklediğini az çok görmüş oldu.

Bu arada ayrılanların yerine 2 yeni yarışmacı dahil olacakmış, onu da ekleyeyim. Yakında açıklanır isimleri.

(0) (0)
sidarta-82 19.02.2020 11:30

uğur pektaş bu yarışmanın en önemli ismi en bel bağlanan kişisi değil miydi yaw. ne oldu acaba. muhtemelen bir diziden daha yüksek ücretle iş bulda acun da çareyi diskalifiyede buldu.

(0) (0)
trin 19.02.2020 12:18

Uğur Pektaş konusunda bence de yeteri kadar şeffaf olunmadı. Sakatlık bahaneymiş gibi geliyor bana. Artık adaya mı uyum sağlayamadı yoksa eski kız arkadaşı Gamze Özçelik'in bir dönem beraber olduğu Mert Öcal'la aralarında sorun mu yaşandı! Başka şeyler olduğu kesin

(0) (0)
paasche74 19.02.2020 12:23

bu adam dominikte adanın ortasında siyah göz kalemini nereden buluyor. mürekkep balığı mı sürüyor gözüne napıyor 

(0) (0)
MrChucky 19.02.2020 16:18

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol