Ekranda fenomen olan ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından paylaşarak alet olduğu skandaldır. Türkiye'yi de sarsan koronavirüs salgını sonrası son günlerde virüse karşı koyduğu iddia edilen "No-Attack" adlı bir ilacın tanıtımı dolaşmaya başladı sanal ortamda.

Bu ilacın tanıtımını da Seda Sayan, Şeyma Subaşı, Demet Şener, Ebru Akel, Seda Akgül, Seren Serengil, Perihan Savaş, Gizem Hatipoğlu, Seray Sever gibi pek çok ünlü isim yaptı kendi hesaplarından.

Ama hepsi faka bastı, tuzağa düştü. Bu ilacın Tarım Bakanlığı'nın Onaylı Takviye Edici Gıdalar Listesi'nde olmadığı anlaşıldı. Ama bizimkiler parayı duyunca işin bu tarafına hiç bakmadan kabul etmiş reklam yapmayı.

Bu takviye edici ürünün satıldığı web sitesinde de, kayıt adresi olarak “yalan dolan mahallesi” ibaresi yer alıyor. Yeni çıkan bu ürünün web sitesinin de hayali bir firma olduğunu ortaya çıktı.

Böyle hassas bir meselede insanların iyi kötü güvendiği, inandığı bu ünlülerin maddi çıkar uğruna bilmedikleri bir ürünün tanıtımı yapmaları cezasız kalmamalı. Onlara güvenip bu ilacı kullanan ve sağlığı bozulan birileri çıkarsa kim hesap verecek? Sadece ilacı piyasaya sürenler mi?

(0) (0)
marquei 21.03.2020 10:16

Bunları görünce insan bildiklerini de unutuyor. Şu tiplere bak. Hepsi birbirinden üçkağıtçı tipinde. Sadece Perihan Savaş'a şaşırdım. Yılların sanatçısısın, ne işin var bu işlerde.

(0) (0)
winsome 21.03.2020 10:34

Hazır insanlar evlere kapanmışken Kemal Sunal'ın Yüz Numaralı Adam filmini bugünlerde bir kez daha yayınlamak lazım televizyonlarda kamu spotu niyetine.

(0) (0)
GOLGEHAN 21.03.2020 10:35

Şeyma'nın değil önerdiği ilaca, sakıza gofrete bile inanmam. Bu kız bi şeyi övüyorsa anlayın ki onda bi bokluk vardır

(0) (0)
berkanb 21.03.2020 12:01

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol