Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger'in Netflix'te yayınlanan "Yarına Tek Bilet" filmindeki sevişme sahnesinin damga vurmasıdır.

Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger'in gerçek hayatta da sevgili olduğu magazin kulislerinin gündemine oturmuş. Gerçek hayatta sevgili olduğu iddia edilen çiftin, trendeki sevişmeleri sosyal medyanın da konusu olmuş.
Akdülger'in yine aynı platformdaki "Atiye" dizisinde Beren Saat ve Melisa Şenolsun'la sevişme sahneleriyle gündeme gelmişti.

Ozan Açıktan'ın yönetmenliğini yaptığı "Yarına Tek Bilet" filminde Ankara'dan İzmir'e doğru gerçekleştirilen yolculuk sırasında yolları kesişen iki yabancının romantik hikayesini anlatılıyor.

Yarına tek bilet filminin kötü olacağını bilerek açtım ama bu kadar da kötü olacağını tahmin edememiştim. Replikler sanki lisede daracık kelime hazneleriyle cilveleşen ergenler gibi, sevişme sahnesi de yönetmen sanki "siz kötü sevişseniz de bişe olmaz bunlara sevişme olsun" demiş gibiydi. Hee Kompartımanda sevişme sahnesi de boş nostalji gibi birşey oldu. Bu arada  RTÜK nerede? neden sesi çıkmıyor malum AŞK101'de olay olamuştu.. O dizide ne böyle abartı gereksiz sahneler nede boş beleş hayali senaryo vardı.. Ona kıyametler koparken neden buna ses çıkarmadı anlamış değilim..

(0) (0)
BA9 23.06.2020 10:34

Hoş bir film olmuş ama sevişme sahnesi gerçekten gerekli miydi ya da bu kadar uzun olması?

(0) (0)
Suko 23.06.2020 10:35

yarına tek bilet.. hayatımda bu kadar vasat sevisme sahnesi olan film görmedim ayrıca kac saat bi sey yapma bi anda ne alaka.. hayatımdan calınan 90dk’yı geri istiyorum

(0) (0)
tangoo 23.06.2020 10:36

''yarına tek bilet'' filmi güzeldi bu arada. uyarlama bir senaryo olmasının yanında sıcacık bir his bırakıyor insanda. bir de sevişme sahnelerinin çekimleri gayet güzeldi. türk sinemasında bu tip sevişme sahnelerine ihtiyacımız var. sinemayı bu tabunun yıkılması kurtaracak.

(0) (0)
canorkan 23.06.2020 10:36

Toplumun ahlak yapısını bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar Netflix sede o filim de oynayanlarada lanet olsun dinden imandan yoksun sefiller.T

(0) (0)
cikitelli 23.06.2020 10:38

Netflix’te yeni çıkan Yarına Tek Bilet adlı Türk filmini izledim filmin sonuna doğru resmen lan Netflix e film çekiyoz hiç sevişmedik bi sevişek bari diye aşırı gerekesiz sevişme sahnesi çekmişler shhdjsjsj

(0) (0)
besstess 23.06.2020 10:39

Rumuz:
veya
Üyeliğin ile yazmak için giriş yap veya kayıt ol